Back to Question Center
0

Μπορώ να δουλέψω στον ιστότοπό μου σαν ένας σύγχρονος πάροχος βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης;

1 answers:

Όπως και κάθε άλλη βιομηχανία, ο σύγχρονος κόσμος του SEO έχει τις τάσεις και τα συναισθήματά του. Φυσικά, κάθε έμπειρος πάροχος βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης τα γνωρίζει όλα, καθώς οι εμπειρογνώμονες του κλάδου ξοδεύουν κάθε εργάσιμη ημέρα εργασίας σε ένα μόνο θέμα - πώς να πάρει μια καλύτερη κατάταξη, λαμβάνοντας υπόψη τις δεκάδες (αν όχι εκατοντάδες) διαφορετικούς παράγοντες. Τα περισσότερα από αυτά σχετίζονται με τον αντίκτυπο που αποδίδεται από τη συνεχή προώθηση της εξέλιξης του κύριου αλγορίθμου αναζήτησης της Google.

search engine optimisation provider

Και πιστεύω ότι υπάρχουν πάντα ορισμένες τάσεις ή παραδοσιακά συστήματα SEO για να κάνουν καλή χρήση των. Και ανεξάρτητα από το ποιοι είστε - ένας ιδιοκτήτης ιστοτόπου που αισθάνεται έλλειψη επαγγελματικής δεξιότητας ή ένας αρχάριος webmaster πρόθυμος και έτοιμος να εκμεταλλευτεί κάποια πρακτική από κάθε αξιόπιστο προμηθευτή βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης - consultant portland oregon. Παρακάτω θα σας παρουσιάσω ορισμένα προγράμματα εργασίας που βρίσκονται σήμερα τα πιο δημοφιλή μεταξύ της σύγχρονης κοινότητας SEO, τόσο οι λάτρεις όσο και οι γκουρού της βιομηχανίας που φέρουν ένα χαρτοφυλάκιο ζωής. Ας αρχίσουμε λοιπόν.

Αποσπάσματα

Τα σύνθετα αποσπάσματα είναι ήδη γνωστά από σχεδόν όλους τους επαγγελματίες παρόχους βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης ως συνοπτικές απαντήσεις που ανταποκρίνονται σε ένα ερώτημα που συνήθως βρίσκεται στην κορυφή των SERPs. Συνήθως, μπορείτε να δείτε ένα απόσπασμα που εμφανίζεται στη σελίδα αποτελεσμάτων, για να δώσετε σε κάθε χρήστη ένα κομμάτι ενεργητικής γνώσης (συνήθως σαν ένα σχέδιο δράσης βήμα προς βήμα). Θεωρώντας ότι αυτά τα στοιχεία είναι χρήσιμα και μοντέρνα, ας προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε τη λογική τους και να την χρησιμοποιήσουμε. Στην πραγματικότητα, τα αποσπάσματα εξάγονται από το Google απλά από ένα περιεχόμενο ιστότοπου που δίνει μια πλήρη αλλά ακόμα σύντομη απάντηση σε μία από τις συχνότερες αιτήσεις που είναι επί του παρόντος δημοφιλείς μεταξύ των χρηστών.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι τα αποσπάσματα εμφανίζονται σε περίπου 30% των ερωτημάτων αναζήτησης και ενεργούν σαν backlinks, θα ήταν μια εξαιρετική ιδέα να ενσωματωθεί το περιεχόμενο του ιστότοπού σας με κάποια λίστα με κουκκίδες με τίτλο ερωτήματος, να απαντήσετε σε μόνο σχετικά και μοντέρνα ερωτήματα. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να επενδύσετε χρόνο για να μελετήσετε ποιες ερωτήσεις το κοινό-στόχος σας είναι πιο πιθανό να ζητήσετε και στη συνέχεια προσπαθήστε μόνο να γράψετε την καλύτερη απάντηση. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε δίκαιες πιθανότητες να απευθυνθείτε περιστασιακά απευθείας στους πελάτες-στόχους σας.

Περίπου πριν από δύο χρόνια, η Google παρουσίασε την πρώτη της κινητή προτεραιότητα στον κύριο αλγόριθμο ταξινόμησης. Με την πάροδο του χρόνου, η προτεραιότητα σε σχέση με τις φορητές συσκευές εξελίχθηκε σε κάτι γνήσιο και θα πρέπει να προσέχετε καθώς και τώρα η κατάταξη αναζήτησης τώρα εξαρτάται από την ποιότητα της εμπειρίας των χρηστών, ιδιαίτερα κατά την περιήγηση μέσω smartphones και tablet. Για να φορτώσει γρηγορότερα οι σελίδες για κινητά, η Google έδωσε πρόσφατα μια νέα τεχνολογία AMP. Αυτό σημαίνει ότι ο αγώνας για υψηλότερη κατάταξη θα χρειαστεί ο ιστότοπός σας να κινηθεί ήδη για να έχει μια διπλή έκδοση που ανταποκρίνεται στην κινητή τηλεφωνία. Προς το παρόν, σας συνιστώ να εξοικειωθείτε με αυτή τη νέα τάση. Μπορείτε εύκολα να δοκιμάσετε ένα από τα πιο μοντέρνα εργαλεία επεξεργασίας ιστοτόπων που είναι διαθέσιμα με ανοικτή πρόσβαση.

seo provider

Φωνητική αναζήτηση

Το μέλλον πλησιάζει ήδη και πρέπει να προσαρμοστούμε. Εννοώ ότι τώρα η φωνητική αναζήτηση εξακολουθεί να προσφέρει πολύ μικρό όγκο συνολικού όγκου αναζήτησης. Αλλά είμαι βέβαιος ότι πρέπει να ενεργήσουμε όπως κάθε προληπτικός πάροχος βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης, καθώς η αναζήτηση φωνής γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής, τροφοδοτούμενη από τους κορυφαίους γίγαντες της τεχνολογίας πληροφορικής που επενδύουν πραγματικά αμέτρητες επενδύσεις για να ολοκληρώσουν τελικά την ανάπτυξη φωνητικής αναζήτησης και να ωθήσουν πλήρως την εκτέλεση της τεχνολογίας στις μάζες.

Λοιπόν, τι μπορούμε να κάνουμε γι 'αυτό; Προς το παρόν, δεν υπάρχουν γρήγορες απαντήσεις, επομένως σας συνιστώ να προχωρήσετε σε εμπεριστατωμένη μελέτη και σκέψη σχετικά με τις βασικές προκλήσεις που θα μπορούσαμε να περιμένουμε αρκετά σύντομα, ίσως.

December 22, 2017