Back to Question Center
0

Είναι η βιολογική βελτιστοποίηση αναζήτησης ακόμα σχετική;

1 answers:

Εάν έχετε δουλέψει με το Google Analytics, ίσως γνωρίζετε ότι υπάρχουν τέσσερις κύριες πηγές επισκεψιμότητας - οργανική (αναζήτηση), παραπομπή, κοινωνική και πληρωμένη. Μπορείτε να πάρετε την κυκλοφορία από τα κανάλια κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και την αμειβόμενη διαφήμιση, αλλά η κατάταξή σας δεν θα είναι υψηλή ως ο κορυφαίος παράγοντας της σχετικότητας του ιστότοπου και η φιλικότητα προς το SEO είναι μια υψηλή ροή οργανικής κυκλοφορίας.

organic search optimization

Σήμερα, ζούμε σε έναν μεταβαλλόμενο και διαφοροποιημένο κόσμο όπου οι άνθρωποι βρίσκουν πολλές εναλλακτικές λύσεις για την οργανική βελτιστοποίηση αναζήτησης. Χρησιμοποιούμε διαφημίσεις pay-per-click, δημιουργούμε ταυτότητες σε κοινωνικές πλατφόρμες και προωθούμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας μέσω των καναλιών κοινωνικής δικτύωσης. Οι ιδιοκτήτες ιστοτόπων δεν ζουν πλέον και δεν πεθαίνουν από την τοποθέτηση του ιστοτόπου τους στο Google, ξεχνώντας τη σημασία της βιολογικής διαφήμισης για την κατάταξή τους - voip providers in portland. Ωστόσο, η βιολογική κυκλοφορία εξακολουθεί να διαδραματίζει τον σημαντικότερο ρόλο για τη βελτίωση της κατάταξης. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, η οργανική αναζήτηση αμαρτάρει άλλες γεννήτριες κυκλοφορίας, οδηγώντας περίπου το 51% όλων των δυνητικών πελατών τόσο στις επιχειρήσεις B2B όσο και στις επιχειρήσεις B2C.

Ακόμη χρειάζεστε οργανική βελτιστοποίηση αναζήτησης;

Η διεξαγωγή οργανικής βελτιστοποίησης αναζήτησης είναι η μόνη επιλογή για την προσέλκυση ποιοτικής επισκεψιμότητας αναζήτησης. Το Organic είναι απλά το καλύτερο για την παροχή σχετικής κυκλοφορίας. Το μόνο κανάλι που μπορεί να σας φέρει σχεδόν το ίδιο θετικό αποτέλεσμα είναι οι αμειβόμενες διαφημίσεις αναζήτησης. Ωστόσο, η πληρωμένη αναζήτηση αντιπροσώπευε μόνο το 10% της συνολικής συνολικής επισκεψιμότητας. Οι περισσότεροι γκουρού SEO συμβουλεύουν να επενδύσουν τόσο στην οργανική όσο και στην αμειβόμενη κίνηση αναζήτησης για να κερδίσουν μεγαλύτερη απόδοση της επένδυσης. Για παράδειγμα, στις βιομηχανίες τεχνολογίας και ιατρικής, μια τέτοια συνδυασμένη προσέγγιση αντιπροσωπεύει πάνω από τα δύο τρίτα των συνολικών εσόδων.

Υπάρχει μία σύγχρονη τάση να προσελκύει κίνηση μέσω των κοινωνικών μέσων επικοινωνίας. Μπορείτε να πάρετε όσο το 40 έως 60 τοις εκατό της κυκλοφορίας σας από το Facebook και το Instagram, αλλά δεν παρατηρούν καμία βελτίωση παρουσίας ιστοτόπου. Αυτή η κατάσταση μπορεί να εξηγηθεί από ένα μικρό σημάδι αυτού του είδους κίνησης στις μηχανές αναζήτησης. Η κοινωνική κίνηση μπορεί να είναι μια πρόσθετη πηγή κυκλοφορίας, αλλά δεν είναι η κορυφαία. Επιπλέον, όταν εφαρμόζετε κανάλια κοινωνικών μέσων ενημέρωσης για να κερδίσετε επισκεψιμότητα στο διαδίκτυο, βρίσκεστε στο έλεος αυτών των κοινωνικών πλατφορμών. Αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί να πληρώσετε κάθε φορά που μια πλατφόρμα κοινωνικών μέσων αποφασίζει να αλλάξει τους κανόνες για τους λογαριασμούς των επιχειρήσεων. Μπορείτε να πείτε ότι η ίδια κατάσταση μπορεί να συμβεί και με τη βελτιστοποίηση οργανικής αναζήτησης Google. Μπορώ να πω ότι εξαρτάται. Φυσικά, οι κατατάξεις σας μπορούν επίσης να πέσουν λόγω μιας αλλαγής αλγορίθμου. Ωστόσο, σε μια περίπτωση οργανικής αναζήτησης βελτιστοποίησης, δεν είναι πιθανό να συμβεί μαζί σας, και ακόμη και αν το κάνει, θα πάρετε τις θέσεις σας πίσω σε σύντομο χρονικό διάστημα.

organic seo

Οργανικά SEO συμβουλές

Βεβαιωθείτε ότι έχετε σχετικές και ακριβείς διευθύνσεις URL. Βελτιστοποιήστε τις διευθύνσεις URL σας, συμπεριλαμβανομένης μιας από τις πιο λέξεις-κλειδιά που κερδίζουν την κυκλοφορία στη δομή τους.

Πρέπει να έχετε μια υγιή ισορροπία των λέξεων-κλειδιών σε όλο το περιεχόμενο του ιστοτόπου σας. Μην χρησιμοποιείτε πάρα πολλές λέξεις-κλειδιά σε μία σελίδα. Το μέσο ποσό είναι τρεις όροι αναζήτησης ανά σελίδα. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει σχετικές λέξεις-κλειδιά σε τίτλους, προτάσεις κεφαλαίων και κοντά στην κορυφή της παραγράφου.

Χρησιμοποιήστε τεχνικές κλήσης προς δράση για να προσελκύσετε περισσότερους χρήστες από την αναζήτηση. Βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας ζητά από τους επισκέπτες σας να εκτελούν ορισμένες ενέργειες. Για παράδειγμα, "Αγοράστε τώρα", "Παραγγείλετε με ένα κλικ" ή "Αποκτήστε δωρεάν προσφορά σήμερα. "Το CTA είναι ένας οργανικός τρόπος προώθησης που οδηγεί τους πελάτες σας ένα κλικ πιο βαθιά στον ιστότοπό σας.

December 22, 2017