Back to Question Center
0

Ποιες είναι οι βέλτιστες πρακτικές για τη βελτίωση του σχεδιασμού των ιστοσελίδων των επιχειρήσεων;

1 answers:

Εάν έχετε μια επιχείρηση, θα πρέπει να την ξεκινήσετε προφανώς online. Διαφορετικά, κινδυνεύετε να πέσετε περισσότερο πίσω από τον ανταγωνισμό σας. Φυσικά, μια διαδικασία ανάπτυξης επιχειρηματικών ιστοσελίδων, σχεδιασμού και βελτιστοποίησης χρειάζονται πολύ χρόνο, προσπάθειες και προϋπολογισμό. Ωστόσο, είναι μια 100% αποδοτική επιχειρηματική ιδέα που μπορεί να φέρει την υψηλότερη απόδοση επένδυσης (απόδοση επένδυσης). Ο ιστότοπός σας για μικρές επιχειρήσεις αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι των προσπαθειών σας για το branding. Οι ερευνητές του διαδικτύου έρχονται στον ιστότοπό σας για συγκεκριμένο λόγο και πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους - free vps win. Η ιστοσελίδα της επιχείρησής σας θα πρέπει να χρησιμεύσει ως μέσο πώλησης και προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών επωνυμίας σας. Εάν αποτύχετε να κάνετε το σχεδιασμό ιστοσελίδων της επιχείρησής σας, μπορείτε εύκολα να χάσετε χιλιάδες δολάρια αρχικά, και ακόμη περισσότερο στα πιθανά έσοδά σας. Για να διπλασιάσετε το εισόδημά σας και να έχετε μια τέλεια online παρουσία, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό και φιλικό προς το χρήστη σχέδιο ιστοσελίδας. Αυτός είναι ο λόγος που αποφασίζουμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικές από τις καλύτερες πρακτικές και τεχνικές σχεδιασμού ιστοσελίδων για να σας βοηθήσουμε να ικανοποιήσετε τις επιχειρηματικές σας ανάγκες. Θα σας δείξουμε μερικούς χρήσιμους πόρους και θα επισημάνουμε τις πρόσφατες αλλαγές σε έναν τομέα σχεδίασης ιστοσελίδων επιχειρήσεων.

  • Το σχέδιό σας πρέπει να είναι φρέσκο ​​και μοναδικό
  • )

Το πρώτο πράγμα που ένας μέσος χρήστης δείχνει στον ιστότοπό σας είναι ένας σχεδιασμός ιστοσελίδων. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να είναι απλός, φιλικός προς το χρήστη και ελκυστικός. Καθώς ο ιστότοπός σας αντανακλά το εμπορικό σήμα και το προσωπικό σας, πρέπει να είναι σωστά δομημένο και σχεδιασμένο. Διαφορετικά, κινδυνεύετε να χάσετε τους δυνητικούς πελάτες σας και στη συνέχεια έσοδα. Έχετε τουλάχιστον 30 δευτερόλεπτα για να προσελκύσετε τον πιθανό πελάτη σας. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να εφαρμόσετε το μοναδικό και ελκυστικό σχέδιο για να προσελκύσετε τον χρήστη από την πρώτη ματιά. Αν έχετε την τάση να χρησιμοποιείτε τον σχεδιασμό ιστοσελίδας με πρότυπα, ο ιστότοπός σας θα μοιάζει με χιλιάδες άλλους ιστότοπους στον ιστό και δεν θα μπορείτε να δημιουργήσετε μια μοναδική εμφάνιση. Έτσι, για να είστε καλύτεροι από τους ανταγωνιστές σας στην αγορά και να αποθηκεύσετε τη μοναδικότητα της μάρκας σας, θα πρέπει να διατηρήσετε τον σχεδιασμό σας απλό, φρέσκο ​​και μοναδικό.

Επιπλέον, πρέπει να εξετάσετε ποια εντύπωση θα θέλετε να κάνετε και ποιο μήνυμα που θέλετε να παραδώσει στους δυνητικούς πελάτες σας. Δεδομένου ότι θεωρείτε τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας της επιχείρησής σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε επαγγελματικό σχεδιασμό λογότυπων. Το λογότυπο του προτύπου καθώς και ο σχεδιασμός ιστοσελίδας με πρότυπο δεν θα σας δώσουν ένα καλό αποτέλεσμα, καθώς δεν μπορεί να είναι εντυπωσιακό και μοναδικό.

Όταν εξετάζετε το περιεχόμενο που πρέπει να συμπεριλάβετε στην αρχική σας σελίδα, βεβαιωθείτε ότι συμπίπτει με το σχεδιασμό του ιστότοπού σας και φαίνεται σχετικό. Μην υπερφορτώνετε την επιχειρηματική σας σελίδα με πάρα πολλές πληροφορίες καθώς μπορείτε να αποσπάσετε την προσοχή του δυνητικού πελάτη από την κύρια ιδέα. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, το μέσο ποσοστό των χρηστών που διαβάζουν όταν ανοίγουν μια ιστοσελίδα για πρώτη φορά είναι 28%. Αυτό σημαίνει ότι το μέσο ποσό των λέξεων στην αρχική σελίδα σας δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 500. Εξετάστε τις πιο σχετικές πληροφορίες που μπορούν να βοηθήσουν τους χρήστες να πάρουν την απόφαση αγοράς τους και να απαλλαγούν από οτιδήποτε άλλο. Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι έχετε μια κλήση για δράση στην αρχική σελίδα του ιστότοπού σας. Θα πρέπει να ακούγεται σαν "παραγγελία τώρα" ή "εγγραφείτε. "Είναι ένα τέλειο τέχνασμα μάρκετινγκ που μπορεί να βελτιώσει τις πωλήσεις σας.

Σύμφωνα με την ενημερωμένη έκδοση του Google 2015, όλοι οι ιστότοποι πρέπει να έχουν σχεδίαση που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους να είναι διαθέσιμα σε κινητά τηλέφωνα και tablet. Με τη δημιουργία ενός ανταποκρινόμενου σχεδιασμού, διπλασιάζετε τις πιθανότητές σας να αποκτήσετε περισσότερους πελάτες και να φτάσετε στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης. Για να κάνετε το σχεδιασμό σας φιλικό προς το κινητό, αποφύγετε να σχεδιάζετε σελίδες για μεγάλο μέγεθος οθόνης ή σελίδες που χρησιμοποιούν πιο περίπλοκες λειτουργίες, όπως τα αναδυόμενα παράθυρα, η σύνθετη πλοήγηση ή η κινούμενη εικόνα flash. Όταν δημιουργείτε την έκδοση του ιστότοπού σας για κινητά, πρέπει να χρησιμοποιήσετε καθαρό σχέδιο χωρίς πολύπλοκα στοιχεία. Η έξυπνη απόφαση είναι να εφαρμόσει ένα επίπεδο σχέδιο που εξαλείφει κλίσεις και σκίαση, καθιστώντας τις εικόνες και τις γραμματοσειρές μικρότερες και ευκολότερες στην ανάγνωση.

December 22, 2017