Back to Question Center
0

Πώς να διακρίνετε μεταξύ βελτιστοποίησης στην σελίδα και εκτός σελίδας SEO;

1 answers:

Η σύγχρονη online ψηφιακή αγορά είναι μια πολύ θορυβώδης θέση. Για να καταστήσετε την ηλεκτρονική σας επιχείρηση ορατή ανάμεσα σε εκατομμύρια άλλες πηγές ιστού, θα πρέπει να αναπτύξετε τον ιστότοπό σας ακολουθώντας τα βασικά SEO και τα βασικά SEO. Θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την απόδοση της επωνυμίας σας και να στοχεύσετε τους πιθανούς πελάτες σας.

Γενικά, η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης αναφέρεται στις τεχνικές βελτιστοποίησης που χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση της κατάταξης ενός ιστοτόπου για τους πιο συναφείς όρους αναζήτησης για μέγιστη έκθεση.

Υπάρχουν δύο μορφές βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης - βελτιστοποίηση επί της σελίδας και βελτιστοποίηση εκτός σελίδας. Αυτοί οι δύο τύποι SEO δεν μπορούν να υπάρξουν μεταξύ τους - crea logo online 3d. Είναι αλληλένδετες και μπορούν να φέρουν ένα αποτέλεσμα μόνο σε ένα πολύπλοκο.

what is on page optimization in seo

Δεδομένου ότι η ψηφιακή αγορά είναι μια συνεχώς αναπτυσσόμενη σφαίρα, οι κανόνες βελτιστοποίησης μπορεί να αλλάζουν κάθε μήνα. Για να συμβαδίσει με όλες τις ενημερώσεις και τις καινοτομίες σε αυτόν τον τομέα, πρέπει να ακολουθήσετε μερικά blogs βελτιστοποίησης και να εγγραφείτε υπεύθυνοι επιρροής σε μια σφαίρα SEO όπως Semalt ψηφιακή εταιρεία.

Σε αυτό το σύντομο άρθρο, θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία μας και να δώσουμε μια ολοκληρωμένη απάντηση σε μια ερώτηση «Τι είναι η βελτιστοποίηση σελίδας στο SEO;»

Τι είναι η σελίδα στη σελίδα SEO;

On-page SEO είναι η εσωτερική βελτιστοποίηση ιστοσελίδων που μπορεί να ελεγχθεί εξ ολοκλήρου από webmasters και SEO εμπειρογνώμονες. Αυτή η πρακτική βοηθά τους ιστότοπους να κατατάσσονται υψηλότερα και να κερδίζουν περισσότερη επισκεψιμότητα σε μηχανές αναζήτησης. Η on-page SEO αναφέρεται στην βελτίωση της εσωτερικής δομής του ιστότοπου, τη σύνταξη περιεχομένου, τον καθορισμό των σφαλμάτων κώδικα HTML και τη βελτιστοποίηση των μεταδεδομένων. Αυτός ο τύπος βελτιστοποίησης αντιτίθεται στην βελτιστοποίηση εκτός του χώρου, η οποία αφορά περισσότερο τη δημιουργία χυμού σύνδεσης και άλλα εξωτερικά σήματα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς της Google, η πρωταρχική ιδέα της σελίδας που επηρεάζει τις βαθμολογίες ιστότοπων στο SERP είναι σχετική. Θα πρέπει να κάνετε τον ιστότοπό σας όσο το δυνατόν πιο σχετικός με το ερώτημα των πιθανών πελατών σας. Ένας άλλος παράγοντας SEO που επηρεάζει τη μετατροπή του ιστότοπού σας είναι φιλική προς το χρήστη. Η πηγή του ιστού πρέπει να είναι εύκολη στην πλοήγηση και καθαρή. Επιπλέον, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη φόρτωση μιας σελίδας και στον χρόνο που ένας χρήστης χρειάζεται να δαπανήσει για να βρει αυτό που χρειάζεται στον ιστότοπό σας. Όλες αυτές οι πτυχές, όταν προστεθούν μαζί, θα βελτιώσουν την κατάταξή σας, την αναλογία click-through και τη μετατροπή.

Μόλις καταλάβετε όλα όσα πηγαίνουν στις προσπάθειες βελτιστοποίησης στη σελίδα σας, θα είστε σε θέση να κάνετε μια περιεκτική ανάλυση του ιστότοπού σας για να ελέγξετε πώς η ανατομία των ιστοσελίδων σας εκτελεί και τι χρειάζεστε βελτιώσει.

Τι είναι off-page SEO;

Σε αντίθεση με την βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης στη σελίδα, η off-page SEO αναφέρεται στις δραστηριότητες βελτιστοποίησης που εκτελούνται εκτός του κύριου τομέα. Επιπλέον, δεν μπορείτε να ελέγξετε αυτές τις δραστηριότητες. Ωστόσο, μπορείτε να ελέγξετε μέσω του Google Analytics την επιρροή τους στον ιστότοπό σας. Σημαντικές στιγμές που έρχονται να off-σελίδα βελτιστοποίησης περιλαμβάνουν σύνδεση κτιρίου, το μάρκετινγκ των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, το blog posting και το μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Off-site SEO είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας κατάταξης που βοηθά τις μηχανές αναζήτησης να καθορίσουν αν μια ιστοσελίδα είναι έγκυρη και χρήσιμη για τους ανθρώπους ή όχι. Δείχνει πώς ο κόσμος αντιλαμβάνεται ένα συγκεκριμένο τομέα. Εάν ένας ιστότοπος είναι σχετικός, καλά βελτιστοποιημένος και ποιοτικός, οι χρήστες θα συνδεθούν με αυτόν και θα μοιραστούν τις πληροφορίες από αυτήν την πηγή ιστού. Η πηγή αυτή θα είναι πιο πιθανό να έχει αναφερθεί στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων και θα μοιραστεί μεταξύ των κοινοτήτων.

Η βελτιστοποίηση εκτός σελίδας προσφέρει πολλές ευκαιρίες και οφέλη για τους ιδιοκτήτες ιστότοπων, όπως η αύξηση της κατάταξης, η βελτίωση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας, η βελτίωση της αρχής, η αύξηση του PageRank και η αφοσίωση του χρήστη στη μάρκα.

December 22, 2017