Back to Question Center
0

Γιατί χρειάζομαι γραφή SEO για την ιστοσελίδα μου στο WordPress;

1 answers:

Σήμερα, υπάρχουν πολλά εργαλεία βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης στο διαδίκτυο τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να απλουστεύουν τη ζωή μας και να αυτοματοποιούν μια διαδικασία βελτιστοποίησης ιστοσελίδων. Για όσους αναζητούν ένα χρήσιμο plugin SEO για τον ιστότοπό τους στο WordPress, το εργαλείο Scribe SEO μπορεί να είναι αρκετά χρήσιμο. Εάν δεν έχετε ακούσει ποτέ σχετικά με το plugin Scribe SEO, οι ακόλουθες πληροφορίες θα είναι πολύ χρήσιμες για εσάς.

Scribe SEO είναι ένα πληρωμένο WordPress plugin που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει το περιεχόμενό σας να κατατάσσεται υψηλότερα στο Google SERP - good system temp. Όλα όσα χρειάζεστε είναι να φορτώσετε αυτό το πρόσθετο και να εγγραφείτε σε αυτό. Στη συνέχεια, ένα εργαλείο Scribe SEO αρχίζει να σαρώσει το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σας για να το αναλύσει και να δώσει μια βαθμολογία με βάση τη δομή και την πυκνότητα λέξεων-κλειδιών. Αν λάβετε την υψηλότερη βαθμολογία, όλα είναι απολύτως καλά και δεν χρειάζεστε τροποποιήσεις περιεχομένου. Ωστόσο, εάν βαθμολογήσετε λιγότερο από 100%, αυτό το εργαλείο WordPress σας παρέχει μερικές συμβουλές για το πώς μπορείτε να βελτιώσετε την τρέχουσα κατάσταση. Το υψηλότερο σκορ που παίρνετε, τόσο περισσότερες πιθανότητες θα έχετε υψηλή κατάταξη στο Google. Έτσι, το Scribe SEO χρησιμεύει ως προσωπικός σύμβουλος βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης που εργάζεται στο περιεχόμενο του ιστότοπού σας για να ανταποκριθεί στους επιχειρηματικούς σας στόχους.

scribe seo

Τι υπηρεσίες παρέχει το εργαλείο Scribe SEO;

Υπάρχουν τρία κύρια καθήκοντα που εκτελούνται από το εργαλείο WordPress Scribe SEO:

  • Λέξεις-κλειδιά;
  • Περιεχόμενο.
  • Κτίριο συνδέσεων.

Ας συζητήσουμε πιο λεπτομερώς όλες αυτές τις πτυχές και να μάθουμε πώς μπορούμε να επωφεληθούμε από το εργαλείο Scribe SEO.

Χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο WordPress, γνωρίζετε πάντα ποιους όρους αναζήτησης πρέπει να χρησιμοποιήσετε για να προσελκύσετε τους πιθανούς πελάτες σας. Σας γνωρίζει με τη μέση γλώσσα που χρησιμοποιούν οι χρήστες για να βρουν προϊόντα ή υπηρεσίες στη θέση σας. Ο γραμματέας μπορεί να σας παρέχει τον απεριόριστο αριθμό όρων αναζήτησης. Έτσι, κάθε φορά που τελειώνετε για να γράψετε ένα κείμενο, το εργαλείο αυτό ξεκινά την έρευνα των νέων. Έτσι, με τη βοήθεια του εργαλείου Scribe, το περιεχόμενό σας θα έχει την πιο στοχευμένη κίνηση.

Το εργαλείο WordPress έχει τεχνητή νοημοσύνη και μπορεί να βρει τυχόν λάθη και παραλείψεις στον ιστότοπό σας και να σας δώσει κάποιες χρήσιμες προτάσεις για το πώς πρέπει να τροποποιήσετε για να πληροί τα πρότυπα της μηχανής αναζήτησης. Θα απλοποιήσει σημαντικά μια διαδικασία ανάλυσης ιστότοπου και σας επιτρέπει να βελτιώσετε την τρέχουσα κατάταξή σας. Δεν υπάρχουν πλέον τα ίδια εργαλεία ποιότητας στην αγορά. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ένα εργαλείο Scribe SEO αξίζει την προσοχή και τις επενδύσεις σας.

Αυτό το εργαλείο είναι επίσης διαθέσιμο για σύνδεση κτιρίου. Μπορεί να απλοποιήσει σημαντικά μια διαδικασία απόκτησης επιστροφών από τις σχετικές με τις εξειδικευμένες περιοχές σας και να διασυνδέσει το περιεχόμενο που τοποθετείται στον ιστότοπό σας. Επιπλέον, το εργαλείο Scribe SEO μπορεί να βρει χρήστες κοινωνικών μέσων που οδηγούν την κυκλοφορία στον ιστότοπό σας. Όλες αυτές οι τεχνικές δημιουργίας συνδέσμων ενδέχεται να οδηγήσουν σε ποιοτική επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας και να αυξήσουν το ποσοστό μετατροπής.

Ως δημιουργικός κανόνας οι άνθρωποι που δημιουργούν ποιοτικά κείμενα είναι αφιερωμένοι στη δουλειά τους, δεν έχουν χρόνο σε ένα τεχνικό μέρος της δημιουργίας περιεχομένου όπως η ισχυρή δομή περιεχομένου και τη βελτιστοποίηση. Το εργαλείο Scribe SEO είναι μια διέξοδος για αυτούς τους ανθρώπους, καθώς δεν υπάρχει καμία λογική στο ποιοτικό περιεχόμενο που δεν είναι καλά βελτιστοποιημένο. Έχει έναν μάλλον ευχάριστο τρόπο εξάλειψης του φόβου, της ανυπομονησίας, της απογοήτευσης ή των συγγραφέων θυμού που μπορεί να αισθάνονται σχετικά με τη βελτιστοποίηση της μηχανής αναζήτησης.

Scribe SEO είναι ένα φιλικό προς το χρήστη εργαλείο το οποίο δεν απαιτεί καμία τεχνική γνώση από το χρήστη. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για άτομα που δεν γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες βελτιστοποίησης ιστοσελίδων. Προτείνει απλώς να τοποθετήσετε το σωστό αριθμό σχετικών όρων αναζήτησης στη σωστή θέση. Δεν υπάρχουν κόλπα ή παγίδες σε αυτή τη διαδικασία.

Το εργαλείο αυτό παρέχεται στους συνδρομητές του με ανάλυση λέξεων-κλειδιών, δίνοντάς σας τις λέξεις-κλειδιά στις οποίες στοχεύετε. Επιπλέον, σας δίνει την ευκαιρία να ελέγξετε την προεπισκόπηση της σελίδας αποτελέσματος της μηχανής αναζήτησης και σας παρέχει μια λίστα προτεινόμενων ετικετών σχετικών με το περιεχόμενο του ιστότοπού σας.

Με αυτό το εργαλείο, δεν χρειάζεται να θυμάστε τα κόλπα βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης ενώ παράλληλα δημιουργείτε το περιεχόμενό σας. Μπορείτε απλά να κάνετε αυτό που κάνετε το καλύτερο και να εμπιστευτείτε ένα τεχνικό μέρος της δουλειάς σας για να Scribe SEO.

Κάθε φορά που αξιολογείτε το περιεχόμενο του ιστότοπού σας, το εργαλείο SEO WordPress Scribe σας δίνει ένα αποτέλεσμα. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να προσπαθήσουμε για 100% score για κάθε κείμενο. Φυσικά, θα κάνετε το κείμενό σας τέλεια βελτιστοποιημένο σύμφωνα με όλα τα πρότυπα, αλλά ειλικρινά, το κείμενό σας δεν θα είναι πολύτιμο ή δεν έχει προσωπικότητα. Έχοντας ένα άρθρο που είναι άριστα βελτιστοποιημένο αλλά δυσανάγνωστο και δεν εμπλέκεται ποτέ δεν είναι τόσο καλό όσο ένα ελαφρώς λιγότερο βελτιστοποιημένο άρθρο το οποίο είναι ενδιαφέρον να διαβαστεί.

Scribe SEO τιμολόγηση

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, Scribe SEO είναι ένα πληρωμένο WordPress plugin. Ωστόσο, παρέχει στους πελάτες μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση για να τους επιτρέψει να εξοικειωθούν με τις βασικές υπηρεσίες. Είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους συγγραφείς και τους ιδιοκτήτες ιστοτόπων να μάθουν περισσότερα για αυτό το WordPress εργαλείο βελτιστοποίησης. Έτσι, αν έχετε αποφασίσει ότι το Scribe SEO μπορεί να είναι επωφελές για την επιχείρησή σας, θα πρέπει να πληρώσετε μια μηνιαία τιμή για αυτό.

Αυτό το εργαλείο διατίθεται σε τρία διαφορετικά επίπεδα τιμών με βάση πόσο συχνά αξιολογείτε το περιεχόμενό σας ανά μήνα:

  • Εκκινητής (30 αξιολογήσεις μηνιαίως) = 27 ευρώ
  • Εκδότης (120 αξιολογήσεις ανά μήνα) = 47 δολάρια
  • Προηγμένες (300 αξιολογήσεις ανά μήνα) = 97 δολάρια

wordpress seo -προσωπικές δραστηριότητες blogging. Δεν θα είναι κατάλληλο για ιδιοκτήτες ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου ή ιστοτόπους ειδήσεων, όπου το ποσό περιεχομένου που παράγεται ανά μήνα είναι υψηλότερο από το μέσο όρο.

Τα πακέτα εκδοτών και προηγμένων είναι ιδανικά για εκείνους τους συγγραφείς που έχουν πολλούς πελάτες ή ιδιοκτήτες ιστότοπων που χρειάζονται να ελέγχουν ένα τεράστιο περιεχόμενο καθημερινά. Το ευχάριστο επίδομα είναι ότι δεν υπάρχουν όρια στον αριθμό των ιστότοπων που μπορείτε να εγκαταστήσετε στον Scribe.

Επιπλέον, αυτό το εργαλείο ταιριάζει με όλες τις τοποθεσίες του WordPress που εκτελούν το θέμα Headway, Θέμα Θέματος, Υβριδικό θέμα και άλλα. Για ιστότοπους που βασίζονται σε άλλα συστήματα διαχείρισης περιεχομένου, θα είναι προβληματική η σύνδεση με το εργαλείο Scribe SEO.

December 22, 2017