Back to Question Center
0

Πώς μπορώ να ελέγξω τον διαγωνισμό μου SERP;

1 answers:

Οι περισσότεροι ιδιοκτήτες ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου προσπαθούν να κατατάσσονται υψηλότερα στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης Google. Θα ήθελαν να είναι στο Google TOP10, καθώς μπορεί να τους φέρει μια στοχοθετημένη κίνηση που θα μετατρέψει σε πωλήσεις και υψηλότερα έσοδα. Για να βελτιώσετε τις θέσεις κατάταξης, πρέπει να έχετε ακόμα ένα ποιοτικό περιεχόμενο. Ωστόσο, ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να κατατάξουμε υψηλά και να δημιουργήσουμε μια αρχή ιστοχώρου είναι να έχουμε πολύτιμα backlinks - free downloadable software for making wwebsites. Σε αυτό το άρθρο, θα σας παράσχουμε κάποιες συμβουλές για το πώς θα κυριαρχήσετε και θα ελέγξετε τον ανταγωνισμό SERP, αποκτώντας νόμιμα backlinks του ανταγωνιστή σας.

check SERP competition

Υπάρχουν δύο βασικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προωθήσετε τον ιστότοπό σας μέχρι την Google. Το πρώτο είναι η εφαρμογή του Google Adwords και η πληρωμή ανά κλικ για κάθε χρήστη. Ο δεύτερος είναι να δημιουργηθεί μια καμπάνια βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης που θα κερδίσει την υψηλότερη οργανική κατάταξη. Η βιολογική κατάταξη μπορεί να κερδηθεί με τη δημιουργία και τη δημοσίευση ποιοτικού και μοναδικού περιεχομένου που θα μοιράζονται και θα συνδέουν οι επισκέπτες σας και συνδέοντας άλλους ιστότοπους υψηλού επιπέδου με το περιεχόμενό σας.

Αν θέλετε να παρατηρήσετε ένα μακροχρόνιο αποτέλεσμα, θα πρέπει να επενδύσετε σε οργανικές ταξινομήσεις μηχανών αναζήτησης. Υπάρχουν δύο βασικοί παράγοντες που επηρεάζουν άμεσα το site σας SEO - σχετικό περιεχόμενο και χυμό ποιότητας σύνδεση. Τα backlinks εδώ είναι ο τζόκερ. Μερικές φορές εμπειρογνώμονες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης δεν είναι σε θέση να σας πάρει τους καλύτερους συνδέσμους. Υπάρχουν πολλά άρθρα μέσω του Διαδικτύου για στρατηγικές οικοδόμησης συνδέσμων. Ωστόσο, είναι γεμάτοι από μη σχετικές πληροφορίες που μπορούν να παραληφθούν. Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε μερικές πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με τον νόμιμο τρόπο χρήσης των ανταγωνιστών σας backlinks προς όφελός σας. Πριν αρχίσουμε να μιλάμε για αυτές τις τεχνικές οικοδόμησης συνδέσμων, θα πρέπει να σας προειδοποιήσω ότι ένας μεγάλος αριθμός "αφύσικων" συνδέσμων μπορεί να προκαλέσει ποινές μηχανών αναζήτησης και πτώση κατάταξης.

Τρόποι για να βρείτε τα καλύτερα backlinks

Η ερώτηση πώς να πάρει την ποιότητα backlinks είναι η πιο συχνά ρωτήθηκε σήμερα. Η πιο προφανής απάντηση σε αυτή την ερώτηση είναι οι σύνδεσμοι των ανταγωνιστών σας SERP. Δεν θα φτάσετε ποτέ στο Google TOP εκτός εάν ο ιστότοπός σας είναι τεχνικά βελτιστοποιημένος, παρέχει υψηλής ποιότητας περιεχόμενο και μεγάλη εμπειρία χρήστη. Ωστόσο, αν πάρετε αυτό που καλυμμένο, ποιότητα backlinks θα σας φέρει στην κορυφαία θέση κατάταξης σε SERP.

google serp

Για να βρουν τους ανταγωνιστές εξειδικευμένες αγορές, πολλοί ιδιοκτήτες ιστοτόπων διεξάγουν έρευνα ανταγωνιστών. Ωστόσο, είναι λάθος να ελέγχεται ο διαγωνισμός SERP. Αυτό που χρειάζεστε είναι να εστιάσετε στους όρους αναζήτησης που σχετίζονται με την επαγγελματική σας θέση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα πρέπει να διακρίνετε τα πιο υψηλής ποιότητας και τη στόχευση backlinks για να βοηθήσετε να ταξινομήσετε υψηλά για τους πλέον κατάλληλους όρους αναζήτησης. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στους ανταγωνιστές σας στην αγορά και να μάθετε ποιος συνδέεται με αυτούς.

Για να ολοκληρώσετε αυτήν την εργασία, πρέπει να επιλέξετε από οκτώ έως δώδεκα όρους αναζήτησης στους οποίους θα θέλατε να ταξινομήσετε. Για να απλοποιήσετε αυτή τη διαδικασία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Google Keyword Planner ή Semalt Auto SEO. Θα σας βοηθήσει να συντονίσετε τους πιο συναφείς όρους αναζήτησης. Μετά από αυτό, μπορείτε απλά να κάνετε google τις επιλεγμένες λέξεις-κλειδιά για να καταγράψετε τους ανταγωνιστές σας TOP10 στη βιολογική αναζήτηση. Στο επόμενο στάδιο, θα πρέπει να αξιολογήσετε τους ανταγωνιστές σας, δίνοντάς τους από 1 έως 50 βαθμούς. Στη συνέχεια, προσθέστε όλα τα σημεία και κατατάξτε τους ανταγωνιστές σας στην αναζήτηση. Για να εκτελέσετε αυτό το έργο, μπορείτε να εφαρμόσετε το Google Analytics ή το Semalt Website Analyzer. Αυτά τα εργαλεία μπορούν να αξιολογήσουν τους ανταγωνιστές σας SEO με βάση τις λέξεις-κλειδιά σας, οπότε δεν χρειάζεται να το κάνετε μόνοι σας. Με τη βοήθεια των ίδιων εργαλείων, μπορείτε να ελέγξετε τα backlinks των ανταγωνιστών σας. Ο πρωταρχικός στόχος σας είναι να προσδιορίσετε τους πιο σημαντικούς συνδέσμους στους ανταγωνιστές της κορυφαίας αναζήτησης.

December 22, 2017