Back to Question Center
0

Ποιες είναι οι συμβουλές για τη βελτιστοποίηση του μάρκετινγκ ιστοτόπου σας;

1 answers:

Ζούμε στην εποχή των υψηλής τεχνολογίας όπου το μάρκετινγκ κινητής τηλεφωνίας έχει την ίδια αξία με το ψηφιακό μάρκετινγκ. Οι χρήστες χρησιμοποιούν τις κινητές τους συσκευές για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς ψάχνει στον ιστό για τις απαραίτητες πληροφορίες, προϊόντα ή υπηρεσίες. Πρόσφατα, η Google έδωσε μια έρευνα που έδειξε ότι περισσότερες από τις μισές από όλες τις αναζητήσεις που κάνουν οι χρήστες από τις κινητές τους συσκευές.

Αυτά τα στατιστικά στοιχεία υποχρέωσαν την Google να επανεξετάσει τους αλγόριθμους ταξινόμησης και το 2016 η Google υλοποίησε τον πρώτο δείκτη κινητής τηλεφωνίας - logos fonts create free. Σύμφωνα με αυτό το ευρετήριο, τα bots αναζήτησης πρώτα αξιολογούν μια κινητή έκδοση ενός ιστότοπου και μόνο τότε αναφέρονται σε μια έκδοση για υπολογιστές για να καθορίσουν τις βαθμολογίες. Έχει αλλάξει δραστικά το παιχνίδι SEO, καθιστώντας τους ιδιοκτήτες ιστοσελίδων να αλλάξουν τη στάση τους σε μια κινητή ανταπόκριση στον ιστότοπο.

mobile seo marketing

Δικτυακοί τόποι που έχουν κακή βελτιστοποιημένη έκδοση για κινητά ή δεν έχουν ανταποκριτική σχεδίαση σε όλους έχουν ελάχιστες πιθανότητες να φτάσουν στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης. Ωστόσο, τα καλά νέα είναι ότι ορισμένες κινητές τεχνικές μάρκετινγκ SEO είναι πολύ εύκολο να εφαρμοστούν σε μια ιστοσελίδα.

Γενικά, η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης κινητής τηλεφωνίας εκτελεί τα ίδια καθήκοντα με τα παραδοσιακά SEO. Βοηθά στη βελτιστοποίηση του περιεχομένου του ιστότοπου και στο στόχο του με τρόπο που τον κάνει να ξεχωρίζει στο διαδίκτυο.

Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε μερικές κινητές συμβουλές SEO για να διατηρήσετε την προβολή της έκδοσης κινητού σας ιστότοπου και να προσελκύσετε περισσότερη ποιοτική επισκεψιμότητα από την αναζήτηση για κινητά.

  • Δημιουργήστε την καταχώριση του Google My Business

Παρά το μέγεθος και την κατεύθυνση της επιχείρησής σας, πρέπει να προφανώς προσθέστε τον ιστότοπό σας στην καταχώριση του Google My Business. Είναι πολύ απλό να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό με αυτό το εργαλείο. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι ότι είναι δωρεάν. Συμπληρώστε τις πληροφορίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, υποδείξτε τη φυσική σας διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της εταιρείας σας, καθώς και ποιοτικές φωτογραφίες της επιχείρησής σας. Όταν οι δυνητικοί πελάτες σας πραγματοποιούν μια αναζήτηση, ειδικά με την ένδειξη της γεωγραφικής σας θέσης, κατά πάσα πιθανότητα θα παρατηρήσουν πρώτα τις πληροφορίες σχετικά με την επιχείρησή σας (στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης).

Οι χρήστες που αναζητούν κινητά μπορούν να χρησιμοποιούν διάφορες εφαρμογές για να βρουν την επιχείρησή σας. Βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες σχετικά με το εμπορικό σήμα σας υπάρχουν παντού όπου είναι δυνατόν. Επιπλέον, θα πρέπει να ελέγχετε και να ενημερώνετε συνεχώς όλες τις καταχωρίσεις για την ηλεκτρονική σας επιχείρηση. Βεβαιωθείτε ότι παρουσιάζετε σε δημοφιλείς επιχειρησιακούς καταλόγους όπως Yelp, TrustPilot, Wot, TripAdvisor και άλλα.


seo marketing

  • Be social

πλατφόρμες. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία, πάνω από το 80% όλων των χρηστών κινητής τηλεφωνίας χρησιμοποιούν τα smartphones τους για να κοινωνικοποιήσουν στο Facebook, το Twitter και το Instagram. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να δώσετε προτεραιότητα στη στρατηγική μάρκετινγκ των κοινωνικών μέσων, εάν θέλετε να γίνετε ορατοί στην αναζήτηση για κινητά. Δημιουργήστε τους λογαριασμούς της επιχείρησής σας σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, διοργανώστε διαγωνισμούς και δώρα, ασχολείστε με τους οπαδούς σας και διασφαλίστε ότι το σήμα σας ξεχωρίζει.

December 22, 2017