Back to Question Center
0

Τι γνωρίζετε σχετικά με το SEO ηλεκτρονικού εμπορίου για σελίδες κατηγοριών;

1 answers:

Σήμερα, η σύγχρονη αγορά εξελίχθηκε σε έναν γεμάτο κόσμο ηλεκτρονικό εμπόριο. Και γίνεται όλο και περισσότερο ανταγωνιστικό περιβάλλον για τα ηλεκτρονικά καταστήματα που κάνουν καλύτερα για να προσφέρουν στους πελάτες τους πιο απρόσκοπτη, ευχάριστη και ασφαλή εμπειρία αγορών. Και αυτός ο ήδη έντονος ανταγωνισμός στην αγορά θα γίνει μόνο πιο βίαιος - hospedar joomla. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε έξυπνος διαδικτυακός επιχειρηματίας αναγκάζεται τώρα να συνεχίσει να βελτιώνει το δρόμο της βελτίωσης για κάθε ομοιόμορφη λεπτομέρεια στα καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου. Και οι σελίδες κατηγοριών, οι οποίες απαριθμούν τα προϊόντα τους, δεν αποτελούν εξαίρεση. Επιπλέον, ιδιαίτερα οι σελίδες κατηγορίας φιλικές προς SEO είναι από τις βασικές περιοχές που πρέπει πάντα να αντιμετωπίζονται με προσοχή. Στην πραγματικότητα, ωστόσο, το θέμα του SEO για σελίδες κατηγοριών εξακολουθεί να παραμελείται από πάρα πολλούς λιανοπωλητές στο διαδίκτυο.

Αυτός είναι ο λόγος που παρακάτω είναι μερικά βασικά βήματα για να σας βοηθήσουμε να σιγουρευτείτε ότι κινούνται στο σωστό δρόμο. Πιστεύω ότι θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα πιο ελκυστικό στο κοινό-στόχο σας. Έτσι, εδώ έρχονται τα βασικά του SEO για τις σελίδες κατηγοριών που οδηγούν την πώληση των προϊόντων σας:

  • Γράψτε ένα αντίτυπο πωλήσεων

το αντίγραφο πωλήσεων είναι απαραίτητο για να βοηθήσετε τους αγοραστές να ολοκληρώσουν την απόφασή τους να αγοράσουν στο κατάστημά σας στο διαδίκτυο. Αλλά τι εάν λέω ότι είναι επίσης κρίσιμο για σκοπούς SEO; Στην πραγματικότητα, έχοντας ένα μοναδικό αντίγραφο πωλήσεων για SEO σε σελίδες κατηγοριών μπορεί να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για τη στόχευση συγκεκριμένων λέξεων-κλειδιών σας. Ποτέ μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία για να βελτιώσετε την προβολή σας στο διαδίκτυο. Απλά φροντίστε να αποφύγετε τυχόν μη μοναδικά γραπτά.

Δώστε ώθηση στους επισκέπτες σας ενσωματώνοντας τις σελίδες της κατηγορίας σας με διαφορετικές προσκλήσεις για δράση. Θέλω να πω εδώ ότι μπορείτε να προσγειωθείτε οποιοδήποτε συναρπαστικό μήνυμα όπως "προϊόντα που απομένουν", "καλύτερη προσφορά", "περιορισμένη προσφορά. "Επίσης, θα ήταν εξαιρετικό να δημιουργήσετε περισσότερη ζήτηση για τα προϊόντα σας, δείχνοντας εικονίδια που υποδηλώνουν κριτικές. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να βελτιώσετε την αξιοπιστία του ιστότοπού σας επίσης.

Μερικές φορές οι πελάτες δεν είναι σίγουροι για ποιο προϊόν αναζητούν. Έτσι, γιατί δεν πρέπει να τους βοηθήσετε να πάρουν το σωστό στοιχείο και να κάνουν την πραγματική αγορά; Διαχωρίστε τις σελίδες κατηγορίας σας με διάφορα κριτήρια αγορών για μια λειτουργική αναζήτηση. Θέλω να πω ότι ενεργώντας σαν ένας πραγματικός βοηθός αγορών, μπορείτε να επισημάνετε, για παράδειγμα, τα προϊόντα με τις καλύτερες πωλήσεις, τις νέες κυκλοφορίες, τα κορυφαία προϊόντα, τις περιορισμένες προσφορές μετοχών κ.λπ.

Για να κερδίσετε τον ανταγωνισμό, θα πρέπει να έχετε περισσότερους πιστούς πελάτες που επιθυμούν να αγοράσουν μαζί σας σε τακτική βάση. Αφήστε κάθε περιστασιακό επισκέπτη να βρει έναν άψογο αγώνα ταυτόχρονα και θα γίνουν οι μόνιμοι πελάτες σας. Με αυτόν τον τρόπο, κάνετε την αναζήτηση πιο ακριβή και διαισθητική για καλύτερη εμπειρία αγορών. Εδώ είναι ένα χρήσιμο στοιχείο για να δημιουργήσετε μια λειτουργική πολύπλευρη πλοήγηση μέσω των σελίδων της κατηγορίας σας - αφήστε τους αγοραστές να αναζητήσουν διάφορους παράγοντες. Όπως είναι προφανές ότι επωφελούνται, παρέχοντας μια σωστή πολύπλευρη πλοήγηση, θα πρέπει να δώσετε μια ακριβή προσοχή σε ορισμένες σοβαρές επιπτώσεις στο SEO για σελίδες κατηγοριών και λίστες προϊόντων. Σας συνιστώ να περιηγηθείτε για πιο εμπεριστατωμένη μελέτη σχετικά με το θέμα. Το μόνο πράγμα που μπορώ να σας πω σίγουρα - ο χειρισμός της πολύπλευρης πλοήγησης είναι μια μεγάλη πρακτική που κάνει το ηλεκτρονικό σας κατάστημα να ξεχωρίζει και να ξεπεράσει τους ανταγωνιστές.

December 22, 2017