Back to Question Center
0

Πώς να κάνετε φιλικές προς το SEO περιγραφές προϊόντων;

1 answers:

Υπάρχει μια κάπως κοινή απάτη για την κατασκευή φιλικών προς το SEO περιγραφών προϊόντων. Στην πραγματικότητα, πάρα πολλοί αρχάριοι έμποροι πιστεύουν ότι η χρήση οποιασδήποτε δημοφιλούς πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου για την καταγραφή εκατοντάδων προϊόντων τους θα αρκούσε για να δει μια σταθερή ώθηση στην κυκλοφορία. Δυστυχώς, αυτή η πρόταση δεν έχει καμία σχέση με ένα επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα.

seo product descriptions

Η αλήθεια είναι ότι η σωστή βελτιστοποίηση για ιστοσελίδες ηλεκτρονικού εμπορίου αποδεικνύεται συνήθως πολύ πιο δύσκολη, αντί για τυποποιημένο SEO για τις πιο απλές ιστοσελίδες ή blogs έως 10 σελίδες. Θέλω να πω ότι μπερδεύεται με εκατοντάδες ή και χιλιάδες περιγραφές προϊόντων SEO είναι το βασικό ζήτημα βελτιστοποίησης για κάθε επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου, πολύ συχνά συνοδεύεται από πολλά προβλήματα που μπορούν γρήγορα να φέρουν το μερίδιο λέοντος των online επιχειρηματιών στην απογοήτευση - vichy neovadiol gf neovadiol magistral. Παρακάτω θα εξηγήσω πώς να καταστήσω πιο αποτελεσματικές περιγραφές προϊόντων φιλικές προς το SEO. Πιστεύω ότι το έργο μπορεί να γίνει με τον καλύτερο τρόπο απλά αποφεύγοντας τα πιο συχνά λάθη βελτιστοποίησης που αναφέρονται παρακάτω.

Με βάση την προηγούμενη εμπειρία μου, η μη ολοκληρωμένη ή πολύ σύντομη περιγραφή κειμένου για τα προϊόντα σας αφήνει συνήθως σχεδόν μηδενικές πιθανότητες να εμφανιστούν οι καταχωρίσεις σας στα κορυφαία 10 αποτελέσματα αναζήτησης. Ακόμα κι αν ασχολείστε κυρίως με ερωτήματα χαμηλής συχνότητας (π.χ.σολ. , για καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών δώρων και καταστήματα ειδών ένδυσης), προσθέτοντας μια περιγραφή ήχου σε κάθε σελίδα του προϊόντος είναι το μόνο σωστό κομμάτι που πρέπει να προχωρήσετε από την αρχή.

Στην πραγματικότητα, το πιο μοναδικό και πλήρως ολοκληρωμένο περιεχόμενο που έχετε, οι καλύτερες πιθανότητες να εμφανίζονται από τις μηχανές αναζήτησης για υψηλότερη κατάταξη. Φυσικά, το οπτικό περιεχόμενο μπορεί να μιλήσει χίλιες λέξεις, αλλά ας το παραδεχτούμε - οι μηχανές αναζήτησης δεν μπορούν να «διαβάσουν» ή να «καταλάβουν» τις εικόνες. Έτσι, η βασική ιδέα εδώ είναι να έχετε μοναδικές και συναφείς περιγραφές προϊόντων φιλικές προς το SEO, οι οποίες θα πρέπει να υπερβαίνουν ελαφρώς την συχνότερη απαρίθμηση λέξεων-κλειδιών (απλά ελέγξτε στο Web για αρκετές παρόμοιες καταχωρίσεις για να σας δώσουν αυτή την απαραίτητη γνώση). Αν το κάνετε αυτό, θυμηθείτε τα ακόλουθα σημεία:

  • Ποτέ μην ενεργείτε σαν αντιγραφή. Διαφορετικά, θα πάρετε περισσότερο κακό παρά καλό. Και το χειρότερο σενάριο εδώ μπορεί ακόμη και να οδηγήσει σε κυρώσεις κατάταξης από τις μηχανές αναζήτησης.
  • Επικεντρωθείτε σε περιεχόμενο υψηλής ποιότητας για να δώσετε μια ακριβή και υγιή περιγραφή προϊόντος που φέρνει περισσότερη αξία στους πιθανούς πελάτες. Εννοώ εδώ οι περιγραφές των προϊόντων SEO σας έχουν σκοπό να βοηθήσουν τους ανθρώπους να κάνουν μια αγορά μετά από όλα.
  • Μην πάτε πολύ μακριά με ένα μήκος περιεχομένου, δεν υπάρχει ανάγκη να δημιουργήσετε μια τεράστια περιγραφή του προϊόντος, μόνο για λόγους πληρότητας. Θυμηθείτε, το υπερβολικό περιεχόμενο είναι πιο πιθανό να βλάψει την κατάταξή σας, αντί να σας δώσει ώθηση στη μετατροπή αγοράς.

seo descriptions

Μη μοναδικές περιγραφές προϊόντων

Η προσθήκη αρχικών περιγραφών προϊόντων από τους παραγωγούς θα ήταν το χειρότερο λάθος. Έχοντας οποιοδήποτε μη-μοναδικό περιεχόμενο κειμένου θα εγγυηθεί ότι οι ιστοσελίδες σας δεν θα εμφανιστούν ποτέ στην κορυφή των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Στην πραγματικότητα, τέτοιες προεπιλεγμένες περιγραφές χρησιμοποιούνται πολύ συχνά από πολλούς ιστότοπους για να αφήσουν ένα μέρος του αντιγραμμένου κειμένου στην αρχική του μορφή. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο, λαμβάνοντας υπόψη τη μη μοναδικότητα, η Google θα απλώς φιλτράρει αυτό το διπλό ή διαλυμένο περιεχόμενο και θα κλωτσήσει όλες αυτές τις ατυχείς ιστοσελίδες κάτω από την κατάταξη κατάταξης.

Για να κάνουν τα πράγματα ακόμα χειρότερα, οι αρχικές περιγραφές προϊόντων από τους κατασκευαστές συνήθως γράφονται με έναν τρόπο που δύσκολα θα μπορούσε να ονομαστεί το best selling. Ποτέ μην αφήνετε σελίδες προϊόντων βελτιστοποιημένες με SEO ή οποιαδήποτε απορριφθέντα περιεχόμενα που φαίνονται ως ανεπιθύμητα από την άποψη των μηχανών αναζήτησης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε επιπλοκές, για παράδειγμα, εάν απλά δεν έχετε ιδέα για το πώς να γράψετε μια μεμονωμένη περιγραφή προϊόντος, μπορείτε επίσης να βάλετε μια ειδική ετικέτα "no index" σε αυτή τη σελίδα. Με τον τρόπο αυτό, θα διατηρήσετε τις προσπάθειές σας SEO τουλάχιστον σε καλή κατάσταση, χωρίς κίνδυνο να τραβηχτεί κάτω από τον κατάλογο των βαθμολογιών.

Φυσικά, οι περισσότεροι από τους πιθανούς αγοραστές σας είναι πιθανό να δουν κάποιες κριτικές πελατών για τα προϊόντα σας προτού δεσμευτούν να αγοράσουν. Έχοντας σας λίστες ιστοσελίδας υποστηρίζεται με πολλές κριτικές προϊόντων ήχου θα σας αφήσει ποτέ να χάσετε ακόμα και το πιο πενιχρό μέρος του κοινού σας στόχος. Επίσης, η επένδυση κάποιου χρόνου για να πάρει τέτοιες αναθεωρήσεις μπορεί να είναι τόσο χρήσιμη για να κατατάσσεται υψηλότερα όσο οι μοναδικές σας σελίδες πώλησης οι ίδιοι. Μετά από όλα, υποστηρίζοντας τις φιλικές προς το SEO περιγραφές προϊόντων σας με τις "ζωντανές" κριτικές μπορούν να κάνουν τις μηχανές αναζήτησης να επιστρέψουν στις ιστοσελίδες σας πιο συχνά, και ως εκ τούτου να βελτιώσουν τις προσπάθειες βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης στο σύνολό τους.

Γνωρίστε τη ζήτηση αναζήτησης

Εννοώ εδώ ότι θα πρέπει επίσης να εξετάσετε τη ζήτηση αναζήτησης του κοινού-στόχου σας κατά τη βελτιστοποίηση των σελίδων του προϊόντος σας. Απλά σκεφτείτε τι οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να πληκτρολογήσετε στη γραμμή αναζήτησης. Με αυτό τον τρόπο, δουλέψτε αναλόγως στις κεφαλίδες σας, στις σελίδες τίτλων, στις διευθύνσεις URL και, φυσικά, στις περιγραφές των προϊόντων σας φιλικές προς το SEO. Απλά δουλέψτε σε αυτά τα αντικείμενα, σαν να είστε δυνητικός πελάτης που αναζητά ένα συγκεκριμένο προϊόν στον Ιστό. Εντάξει, είναι ευκολότερο να λέγεται παρά να γίνει. Αλλά εδώ είναι μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν στην καλύτερη βελτιστοποίηση αναζήτησης για τις σελίδες προϊόντων:

  • Ενσωματώστε τις ετικέτες τίτλου και τις επικεφαλίδες H1 με τα εμπορικά ονόματα και τους αριθμούς μοντέλων.
  • Προσθήκη ετικετών alt image σε κάθε στοιχείο του περιεχομένου της οπτικής σελίδας σας.
  • Ποτέ μην χρησιμοποιείτε τις ίδιες λέξεις-κλειδιά μακριάς ουράς ή φράσεις-κλειδιά μέσα σε μια μοναδική ιστοσελίδα επανειλημμένα, Αποφύγετε την υπερφόρτωση των ιστοσελίδων σας με πάρα πολλές λέξεις-κλειδιά.
  • Μην σκεφτείτε καν για άλλους εναλλακτικούς τρόπους εμφάνισης του περιεχομένου σας (όπως τα iframes). Οι περιγραφές κειμένων σας θα πρέπει πάντα να υπάρχουν στις σελίδες προϊόντων που προορίζονται να προσγειωθούν.
  • Εργαστείτε με τις "ομιλούμενες" διευθύνσεις URL, αφήστε τους να παρέχουν μια καθαρή και σαφή περίληψη κάθε προϊόντος που ασχολείστε. Ξεχάστε τυχόν τυχαία παραγόμενα αριθμητικά αναγνωριστικά. Δημιουργήστε μοναδικές διευθύνσεις URL για τις σελίδες σας, κάθε μία από τις οποίες φέρει μια λέξη-κλειδί μακριάς ουράς ή μια φράση-κλειδί. Με αυτόν τον τρόπο, οι "ομιλούμενες" διευθύνσεις URL θα σας βοηθήσουν με περισσότερες περιγραφές προϊόντων φιλικές προς το SEO, καθώς επίσης θα προσφέρουν καλύτερη εμπειρία χρήστη με την σωστή σημασιολογία τους και υψηλότερη σχετικότητα.

on page seo

Κλείσιμο σκέψεις

Έτσι, φροντίζοντας τους ζωντανούς χρήστες και κάνοντας το ηλεκτρονικό σας κατάστημα υποστηριζόμενο από περιγραφές προϊόντων, πιθανότητες να είναι καλό και για την Google. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει περισσότερη αξία στους επισκέπτες σας, παρέχοντας χρήσιμες αλλά ακόμα φιλικές προς το SEO περιγραφές προϊόντων, ενημερωτικές αναθεωρήσεις, οδηγούς, σεμινάρια κ.λπ.Με αυτόν τον τρόπο, η Google θα αναγνωρίσει ότι οι ιστοσελίδες σας είναι το σωστό μέρος για να προβληθούν σε περισσότερους χρήστες που αναζητούν τις σχετικές λέξεις-κλειδιά σας. Εξάλλου, πιστεύω ότι ήταν το θέμα, έτσι δεν ήταν;

December 22, 2017