Back to Question Center
0

Ποια είναι τα βασικά στοιχεία που συνδυάζουν την εταιρία SEO και την εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων;

1 answers:

Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να ξέρετε για αυτό που κάνει μια κορυφαία SEO και εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων. Λαμβάνοντας υπόψη την οργανική κίνηση ιδιαίτερα, πολύ συχνά οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στο διαδίκτυο παραμελούν τη βελτιστοποίηση αναζήτησης για να συγκεντρώσουν τις προσπάθειές τους κυρίως στον σχεδιασμό ιστοσελίδας τους. Με αυτόν τον τρόπο, η εκστρατεία μάρκετινγκ τους πρόκειται να γίνει κάτι σαν αγώνας με ξύλινο πόδι - where to buy fake canadian money. Σοβαρά, αν ψάχνετε για ένα full-stack πρακτορείο για να χειριστεί την online προώθηση για την επιχείρησή σας, ποια είναι τα βασικά στοιχεία που συνδυάζουν την SEO και την εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων; Εξάλλου, δεν θα θελήσετε ποτέ να πάτε πίσω στην αρχή και να πληρώσετε μια ολόκληρη ποσότητα χρημάτων και εργασίας για άλλη μια φορά.

seo web design company

Λοιπόν, ας καταλάβουμε τι πρέπει να συνδυάσουμε σε μια καθαρά αποδοτική εταιρεία SEO και web design για να διασφαλίσουμε ότι το επόμενο επιχειρηματικό σας έργο λειτουργεί καλά, αποφεύγοντας τις πιο συνηθισμένες παγίδες. Το θέμα είναι ότι τα κύρια έργα βελτιστοποίησης ιστοσελίδων σας θα πρέπει να αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του σχεδιασμού ιστοσελίδων σας στο σύνολό του. Δεν υπάρχει χώρος για οποιαδήποτε μεταθεραπεία. Εννοώ εδώ ότι ο υφιστάμενος ιστότοπός σας δεν μπορεί να είναι μόνο "επικαλυμμένος" ή "γυαλισμένος" με SEO. Εάν το κάνετε αυτό λάθος, και το εμπορικό σας online έργο αναπόφευκτα θα αποτύχει να ολοκληρώσει τους κύριους επιχειρηματικούς στόχους σας στο ακέραιο.

Δημιουργία φιλικού προς την ιστοσελίδα ιστότοπου που προσφέρει υψηλή αξία στους χρήστες χρειάζεται προσεκτικό σχεδιασμό και ένα καλά δομημένο σχέδιο δράσης για να βάλει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας στο μπροστινό μέρος του κοινού-στόχου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εδώ είναι τα θεμελιώδη στοιχεία που πρέπει να καλύπτονται από κάθε καλή εταιρεία SEO και web design, πρώτα απ 'όλα:

 1. Ο δικτυακός σας τόπος θα πρέπει να περιστρέφεται γύρω από ένα ισχυρό online πρόγραμμα μάρκετινγκ. Όλα πρέπει να είναι σε θέση - ξεκινώντας με ένα καθαρό και σαφές επιχειρηματικό μοντέλο, με συγκεκριμένα εργαλεία μάρκετινγκ και πρόταση μεγαλύτερης αξίας.
 1. Επιλέγοντας τον καταλληλότερο τομέα, βεβαιωθείτε ότι το όνομα τομέα σας έχει νόημα και ότι σχετίζεται με τη σφαίρα επιχειρηματικού σας ενδιαφέροντος. Οι υποτομείς και οι παραλλαγές τους πρέπει να οδηγούν σωστά στον κύριο ιστότοπό σας. Ταυτόχρονα, είναι σημαντικό για όλους τους πάντες να ανακατευθύνονται πάντα σε μια ενιαία κανονική έκδοση του ιστότοπού σας. Ποτέ μην ξεγελιέστε αν η εταιρεία SEO ή εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων προτείνει ένα όνομα τομέα που στοιχηματίζει σε μεγάλο βαθμό στις λέξεις-κλειδιά. Στην πραγματική ζωή, μπορεί να δώσει μια μικρή ώθηση μόνο, εκτός από τα τοπικά έργα.
 1. Δώστε αρκετή προσοχή κατά την επιλογή του σωστού συστήματος διαχείρισης περιεχομένου. Η στρατηγική περιεχομένου σας θα πρέπει να ταιριάζει απόλυτα με τους κύριους στόχους σας, και όχι με εκείνους που προτιμάτε από την εταιρεία SEO ή την εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων. Ακολουθούν κάποιες λογικές προτάσεις για το περιεχόμενό σας:
 • Ευαισθητοποίηση χρηστών (αναρτήσεις ιστολογίου, πρακτικές οδηγίες, περιεκτικά άρθρα, χρήσιμα σεμινάρια και FAQ).
 • Ανταγωνιστικές εκτιμήσεις (οδηγοί χρηστών, μελέτες περιπτώσεων, επισκοπήσεις προϊόντων ή υπηρεσιών, σεμινάρια και παραστάσεις).
 • Μετατροπή και παραγωγή μολύβδου (δωρεάν δοκιμές ή διαβουλεύσεις, κριτικές πελατών, ιστορίες επιτυχίας, πραγματικές μαρτυρίες από ευχαριστημένους πελάτες κ.λπ.),.

Σκεφτείτε την χρηστικότητα του ιστότοπού σας ως ισορροπημένο συνδυασμό τεχνικής SEO, εύχρηστου σχεδιασμού ιστοσελίδων και διαισθητικής πλοήγησης. Εννοώ να τοποθετήσετε τις σελίδες σας μαζί θα πρέπει να έχετε κατά νου τόσο τις ανάγκες των τελικών χρηστών σας όσο και τα βασικά στοιχεία βελτιστοποίησης αναζήτησης για λόγους ευρετηρίασης. Με αυτόν τον τρόπο, εδώ είναι τα κύρια σημεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη από την ιδανική εταιρεία SEO και σχεδίασης ιστοσελίδων:

 • Διάταξη συγκεκριμένης συσκευής για τη διατήρηση της καλύτερης ταχύτητας φόρτωσης σελίδας.
 • Ιεραρχία σχεδιασμού ιστοσελίδων για την απεικόνιση κάθε στοιχείου σελίδας αναγνωρίζοντας τη σημασία της.
 • Η προσγείωση, η αρχική σελίδα και ολόκληρη η πλοήγηση στον ιστότοπο θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ξεκάθαρες για όλους - τόσο τους πραγματικούς χρήστες όσο και τα προγράμματα ανίχνευσης αναζήτησης.
 • Ευαίσθητη και καλά τοποθετημένη επιλογή αναζήτησης ιστότοπου για καλύτερη εμπειρία περιήγησης και σκοπούς ευρετηρίασης.
 • Σχεδιασμός που ανταποκρίνεται στην κινητή τηλεφωνία για να διευκολύνει και να επιταχύνει τις εργασίες σε φορητές συσκευές.
 • Ελαφριά μορφή εισόδου, η οποία θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο προσιτή και να γεμίζει.

seo web design

Επιστρέφοντας στο σημείο της αναπροσαρμογής, ας το παραδεχτούμε - οι ανιχνευτές αναζήτησης πρέπει να «διαβάσουν» το περιεχόμενο της σελίδας σας και να το καταλάβουν για την ευρετηρίαση πάρτε μια απόφαση κατάταξης στη θέση σκάλας της ιστοσελίδας σας στη λίστα των SERP της Google. Και αυτό θα πρέπει να αναγνωρίζεται από κάθε άξια SEO και την εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων να λογικά θεωρείται για μίσθωση. Θέλω να πω ότι η προτεραιότητά σας για την κύρια σελίδα θα πρέπει να δίνεται στο περιεχόμενο που βασίζεται σε κείμενο πέραν του σχεδιασμού ή της οπτικοποίησης της ίδιας της σελίδας.

Φυσικά, θα έχετε μερικές ιστοσελίδες ενσωματωμένες σε εικόνες, αρχεία PDF, βίντεο ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο πολυμέσων για καλύτερη εμπειρία χρήστη και κομψή εμφάνιση. Παρ 'όλα αυτά, όταν κάθε κομμάτι του σχεδιασμού ιστοσελίδων σας είναι για την πλήρη ολοκλήρωση, μην ξεχάσετε να ενημερώσετε τις μηχανές αναζήτησης σε σαφή γλώσσα σχετικά με κάθε οπτικό στοιχείο που φιλοξενείται στις σελίδες σας.

Για άλλη μια φορά - χωρίς τουλάχιστον βελτιστοποίηση εικόνας, οι ανιχνευτές bots απλώς δεν μπορούν να ανακαλύψουν το μερίδιο του λέοντος του οπτικού σας περιεχομένου για την ευρετηρίαση. Για να μην πω ότι οι εικόνες, τα βίντεο και τα αρχεία PDF μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μια εξαιρετική πηγή επισκεψιμότητας αναζήτησης. Επιπλέον, αυτή θα ήταν μια μοναδική ευκαιρία να συμπεριληφθούν κάποιες επιπλέον λέξεις-κλειδιά ή φράσεις μεγάλης ουράς για ακόμα καλύτερες πιθανότητες εμφάνισης στα κορυφαία αποτελέσματα αναζήτησης.

Εδώ είναι το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζετε για τη βελτιστοποίηση εικόνας. Η διαδικασία είναι τεχνικά απλή. Θέλω να πω ότι όλα είναι σχετικά απλά - κρατήστε τα πάντα περιγραφικά, καθαρά σχετικά και αποφύγετε το spam ή overstuffing. Εδώ είναι μια λίστα σφαίρας εικόνας SEO που χρησιμοποιείται από κάθε εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων:

seo design

 • Το όνομα αρχείου πρέπει να παρέχει μια σαφή και ακριβή περιγραφή σε κάθε εικόνα.
 • Τα κείμενα των άλλων ετικετών θα πρέπει να δίνουν την εναλλακτική περιγραφή εικόνας να γίνεται κατανοητή από τους "τυφλούς" ανιχνευτές, ενισχύοντας τη σχετικότητα του οπτικού περιεχομένου και το βάρος των λέξεων-κλειδιών.
 • Κάνετε κάθε εικόνα πιο προτιμότερη για τις μετοχές των κοινωνικών μέσων χρησιμοποιώντας το OpenGraph ή άλλο ηλεκτρονικό εργαλείο που είναι διαθέσιμο σε ανοικτή πρόσβαση.
 • Βελτιστοποιήστε το μέγεθος της εικόνας για να εξασφαλίσετε γρήγορες λήψεις και μέγιστη ταχύτητα φόρτωσης σελίδας χωρίς να συμπιέσετε το αρχείο σε βάρος της οπτικής του ποιότητας.
 • Για καλύτερη δομή ιστοσελίδων και ομαλή ευρετηρίαση, μην ξεχάσετε να συμπεριλάβετε κάθε εικόνα που φιλοξενείται σε ιστοσελίδες στον κύριο ιστοχώρο XML.

Με αυτό τον τρόπο, βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενο της σελίδας σας (τουλάχιστον το πιο σημαντικό μέρος της) είναι πάντα εύκολο να ανακαλυφθεί, να κατανοηθεί σαφώς και να έχει μια κομψή εμφάνιση μέσα στην κύρια δομή ιστοτόπων σας. Ακριβώς με τον σωστό τρόπο που έχει νόημα - ξεχάστε αυτές τις υπερβολικά εξελιγμένες πτυχές της τεχνικής SEO ή οποιοδήποτε μέσο σχεδιασμού ιστοσελίδων. Διενεργώντας διπλό έλεγχο στην απόδοση του ιστότοπού σας, υπάρχει ο μόνος χρόνος που μπορείτε να το ξεχάσετε σε κάποιο βαθμό.

December 22, 2017