Back to Question Center
0

Ποια είναι τα οφέλη των συνδέσμων του YouTube για SEO;

1 answers:

Το YouTube είναι πλέον μια αξιόπιστη φιλοξενία βίντεο αναγνωρισμένη και χαρακτηρισμένη από δισεκατομμύρια μόνιμους χρήστες. Βοηθώντας τους ανθρώπους να αναζητήσουν τις πιο κατάλληλες πληροφορίες και να δώσουν το πράσινο φως για να μοιραστούν με οτιδήποτε είναι ελκυστικό στα θέματα κορυφαίου ενδιαφέροντος, τα backlinks του YouTube για SEO μπορούν να γίνουν ένα ισχυρό εργαλείο για να προσελκύσουν ένα ευρύτερο κοινό δυνητικών πελατών.

Λοιπόν, τι μπορεί να είναι πιο φυσικό από απλά να στέλνετε τους οπαδούς των καναλιών σας απευθείας στις επαγγελματικές σας σελίδες μέσω εισερχόμενων συνδέσμων; Και υπάρχουν πολλά βασικά κόλπα για να χρησιμοποιήσετε τα backlinks του YouTube για σκοπούς SEO, για παράδειγμα, ενισχύοντας την αρχή του καναλιού σας για να αρχίσετε να κερδίζετε περισσότερους οπαδούς και ούτω καθεξής.

youtube backlinks seo

Προφανώς, το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει εδώ είναι η δημιουργία ενός δελεαστικού και δελεαστικού περιεχομένου βίντεο. Φυσικά, η ανάπτυξη βίντεο δεν είναι για όλους. Παρ 'όλα αυτά, αν αντιμετωπίσετε δυσκολίες, η ανάθεση μέρους του έργου, τουλάχιστον στην επεξεργασία, μπορεί να γίνει μια καλά διαμορφωμένη απόφαση - gmail para crear correo electronico. Λαμβάνοντας υπόψη ότι τώρα πάνω από το ήμισυ των διαδικτυακών χρηστών διαθέτουν διαφορετικά μέσα απεικόνισης ως τον καλύτερο τρόπο για να αποκτήσουν κάποια νέα γνώση, οι μεγάλες ευκαιρίες των συνδέσμων του YouTube για SEO δεν έχουν ακόμη υποτιμηθεί από πολλούς ιδιοκτήτες ιστοτόπων. Για να φέρετε φως σε αυτό το μυστήριο, παρακάτω πρόκειται να απαριθμήσω τα κορυφαία οφέλη των συνδέσμων YouTube για SEO και καλύτερη προβολή σε απευθείας σύνδεση. Και μπορείτε να τα δοκιμάσετε για το κανάλι σας σε σύντομο χρονικό διάστημα.

1. Αφού δημιουργήσετε το προσωπικό σας κανάλι στο YouTube, μπορείτε να ξεκινήσετε να προσθέτετε αναφορές στο υπόλοιπο κύριο περιεχόμενο. Συμπληρώνοντας το γενικό προφίλ σας στο YouTube, θα πρέπει να συμπεριλάβετε δύο μόνιμους δεσμούς με τα παρακάτω βήματα:

  • Συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα κουτάκια που προτείνονται από την καρτέλα "Πληροφορίες" στην κύρια σελίδα του καναλιού σας.
  • Ανοίξτε την καρτέλα "Συνδέσεις" για να τοποθετήσετε εκεί κάθε σύνδεσμο που χρειάζεστε.
  • Βεβαιωθείτε ότι έχετε τον κύριο σύνδεσμό σας συμπληρωμένο στο πρώτο κιβώτιο.
  • Απολαύστε τον κύριο σύνδεσμο μόνιμα τοποθετημένο πάνω από τα έργα τέχνης του καναλιού σας μπροστά από κάθε επισκέπτη

2. Η φιλοξενία περισσότερων βίντεο σημαίνει πολλές ακόμα ευκαιρίες για να επωφεληθείτε από τις συνδέσεις YouTube για SEO. Με αυτό τον τρόπο, χρησιμοποιήστε τις περιγραφές βίντεο για να συμπεριλάβετε όσες ανατροφοδοτήσεις στις επαγγελματικές σας σελίδες, όπως χρειάζεστε. Με τον τρόπο αυτό, ωστόσο, ποτέ δεν καταχράστε με την εύλογη ποσότητα τους για να αποφύγετε ένα φίλτρο spam. Και μην ξεχάσετε να πληκτρολογήσετε http: // πριν από τους συνδέσμους σας για να τους κρατήσετε πάντα clickable και αναγνωρισμένο από την Google.

3. Λάβετε υπόψη ότι, όπως ακριβώς και οποιαδήποτε περιγραφή βίντεο, οι ενότητες σχολίων σας είναι μια άλλη επιλογή να συμπεριληφθούν κάποιες συνδέσεις YouTube για SEO. Ή είναι απλώς μια άλλη πρακτική να προσελκύσετε ένα ευρύτερο κοινό ενδιαφερομένων. Με αυτό τον τρόπο, τα σχόλιά σας μπορούν να γίνουν ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για όλους τους χρήστες που φιλοξενούν να βρουν τα backlinks σας.

youtube seo

Σε τελική ανάλυση, η λειτουργία του προσωπικού σας καναλιού YouTube που είναι εξουσιοδοτημένο με μάζες βίντεο υψηλής ποιότητας θα σας οδηγήσει αναπόφευκτα στην κορυφή των οργανικών αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google. Ακριβώς επειδή ο γίγαντας αναζήτησης στον κόσμο δίνει προτεραιότητα σε πολύτιμες πληροφορίες, κυρίως μέσω οπτικοποίησης. Ως αποτέλεσμα, θα είναι πιο πιθανό να απολαύσετε μια αύξηση κατάταξης, σύμφωνα με την αύξηση της αρχής της επιχείρησής σας. Κάνοντας πιο εύκολη την πρόσβαση της κύριας σελίδας σας και του περιεχομένου του καναλιού σας στο YouTube μέσω της ηλεκτρονικής αναζήτησης, η Google δεν θα έχει τίποτα άλλο παρά να αντλήσει απευθείας τον ιστότοπό σας με μεγαλύτερη ροή βιολογικής ροής στο διαδίκτυο.

December 22, 2017