Back to Question Center
0

Είναι δυνατόν να βελτιωθεί η ιστοσελίδα SEO μέσω των κοινωνικών μέσων επικοινωνίας;

1 answers:

Σήμερα, όλοι οι webmasters και SEO ειδικοί γνωρίζουν ότι η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης και το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων επικοινωνίας είναι αλληλένδετες και αμοιβαία επωφελείς προωθητικές πτυχές. Το SEO χρησιμεύει ως τα βασικά του ψηφιακού μάρκετινγκ, ενώ το SMM έχει σχεδιαστεί για να συγκεντρώνει ένα στοχοθετημένο κοινό γύρω από ένα εμπορικό σήμα. Αξίζει να πούμε ότι τα κοινωνικά μέσα δεν επηρεάζουν άμεσα την κατάταξη των ιστότοπων, αλλά συμβάλλουν στην επιτυχία μιας ιστοσελίδας SEO - grain motion sensors.

Έτσι, όταν τα κοινωνικά σας μηνύματα λειτουργούν για σας, μπορεί να ενισχύσει τις προσπάθειες SEO σας. Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε κάποιες πολύτιμες πληροφορίες για το πώς να κάνετε το κοινωνικό σας περιεχόμενο πιο φιλικό προς το SEO και να επωφεληθείτε από μια σωστά διοργανωμένη καμπάνια μάρκετινγκ κοινωνικής δικτύωσης.

Πώς επηρεάζει η κοινωνική κατανομή τις βαθμολογίες μου;

  • Βελτίωση της ορατότητας του περιεχομένου

Είναι μια αποδεδειγμένη δήλωση ότι η κοινωνική κατανομή λειτουργεί το ίδιο με την οικοδόμηση συνδέσμων και μπορεί να επηρεάσει την ορατότητα της σελίδας. Εάν το περιεχόμενό σας είναι ορατό στην αναζήτηση, μπορεί να παρατηρηθεί από διαφορετικούς μπλόγκερ, δημοσιογράφους και σχετικούς ιδιοκτήτες τομέων που μπορούν να βρουν αυτό το περιεχόμενο πολύτιμο και να βάλουν έναν σύνδεσμο σε αυτό στις πηγές τους. Ως αποτέλεσμα, αυτή η σελίδα θα είναι πιο πιθανό να ταξινομήσει. Έτσι, η κοινωνική κατανομή επηρεάζει την κατάταξη μόνο σε μια περίπτωση, αν αυξάνει την προβολή μεταξύ των ανθρώπων που δημιουργούν περιεχόμενο και όσων ενδιαφέρονται για ένα θέμα περιεχομένου και βρέθηκαν τόσο πολύτιμοι που έβαλαν ένα σύνδεσμο σε αυτό. Ως αποτέλεσμα, η μεγιστοποίηση των εμφανίσεων του δημιουργού αυξάνει την πιθανότητα λήψης σχετικών συνδέσεων από χρήστες που ενεργοποιούν το γράφημα συνδέσμων.

Για να αποδώσετε κάποια αξία στην κατάταξη των ιστότοπων σας, το περιεχόμενό σας πρέπει να περάσει από τέσσερα στάδια - κοινωνικά μερίδια, κοινωνικές εντυπώσεις, εμφανίσεις δημιουργών και τελικά συνδέσεις και αναφορές. Μπορείτε να επιταχύνετε αυτή τη διαδικασία συνεργάζοντας με τους δημιουργούς περιεχομένου και τους ηγέτες της κοινής γνώμης. Οι ηγέτες της κοινής γνώμης σχετικά με τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων ενισχύουν τις εμφανίσεις των χρηστών, ενώ οι άνθρωποι που δημιουργούν περιεχόμενο σας δίνουν ένα πλεονέκτημα κατάταξης.

Ο αριθμός και η ποιότητα των backlinks που δείχνουν στην πηγή σας ιστού είναι

seo media

    τον βασικό παράγοντα κατάταξης για τις μηχανές αναζήτησης. Οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων χρησιμεύουν ως τέλεια πηγή για να έχετε αυτούς τους συνδέσμους δωρεάν. Πρέπει να δημοσιεύσετε φιλικό και σχετικό περιεχόμενο σε ιστοσελίδες των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης για να τα χρησιμοποιήσετε ως ένα πεδίο σταδιοδρομίας για δελεαστικούς συνδέσμους. Καθορισμένη καθιερωμένη καμπάνια μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων λειτουργεί για να προσελκύσει τους χρήστες να παρακολουθήσουν τη σελίδα σας και να αλληλεπιδράσουν ενεργά με το περιεχόμενό σας (βάλτε τις αρέσει, αφήστε σχόλια και κάντε αναθέσεις). Ο πρωταρχικός σκοπός της SMM είναι να ενθαρρύνει την εμπλοκή γύρω από το περιεχόμενο για να αυξήσει τον αριθμό των μετοχών και στη συνέχεια backlinks. Έτσι, ένα ποιοτικό περιεχόμενο μαζί με μια κερδοφόρα καμπάνια μάρκετινγκ κοινωνικής δικτύωσης φέρνει πιο στοχοθετημένη κυκλοφορία στον ιστότοπό σας μέσω ποιότητας backlinks.

Οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων χρησιμεύουν ως ένας άλλος ψηφιακός χώρος όπου οι δυνητικοί πελάτες σας μπορούν να βρουν το εμπορικό σήμα σας και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό. Μέσω των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης, μπορείτε να δημιουργήσετε την πιστή και ζεστή σχέση με το στοχευόμενο κοινό σας και να αυξήσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας. Ως αποτέλεσμα της προώθησης των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης SEO, οι χρήστες θα αναγνωρίζουν ευκολότερα στην αναζήτηση και θα είναι πιο πρόθυμοι να κάνουν κλικ στον ιστότοπό σας. Επιπλέον, η αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας μέσω των καναλιών κοινωνικών μέσων ενημέρωσης μπορεί να φέρει περισσότερη επώνυμη επισκεψιμότητα οργανικής αναζήτησης στον ιστότοπό σας.

Πώς να SEO λογισμικό κοινωνικών μέσων μου;

Έτσι, έχετε ήδη μάθει για τα οφέλη που τα σήματα κοινωνικών μέσων οδηγούν στη βελτιστοποίηση και την κατάταξη του ιστότοπού σας. Τώρα, είναι καιρός να συζητήσουμε μερικές συμβουλές SEO που μπορούν να βελτιώσουν την παρουσία του λογαριασμού σας στο social media.

Οι πλατφόρμες κοινωνικών μέσων λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο όπως και οι μηχανές αναζήτησης, δίνοντας τη σχετική απάντηση στο ερώτημα του χρήστη που βασίζεται στα περισσότερα σχετικούς όρους αναζήτησης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλες οι αναρτήσεις σας περιλαμβάνουν λέξεις-κλειδιά μεγάλου όγκου, έχουν τη σωστή δομή και ανατρέχουν στα θέματα που σχετίζονται με την επιχείρησή σας. Τι γίνεται με τη βελτιστοποίηση του προφίλ, πρέπει να ενεργήσετε με την ίδια λογική, τοποθετώντας στοχοθετημένες λέξεις-κλειδιά σε τίτλους, τίτλους και στην αρχή του κειμένου.

Στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, τα hashtags παίζουν τον ίδιο ρόλο με τα ερωτήματα αναζήτησης στις μηχανές αναζήτησης, βοηθώντας χρήστες να βρουν το περιεχόμενο που αναζητούν. Πρέπει να διεξαγάγετε μια έρευνα hashtag για να καταλάβετε πώς εργάζονται για κάθε πλατφόρμα μέσων και πώς να τις εφαρμόσετε σωστά. Επιπλέον, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ξέρετε τι σημαίνει hashtag για να το χρησιμοποιήσετε για τους σωστούς σκοπούς. Για τη μόχλευση των hashtags με τον σωστό τρόπο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εγγενές πλαίσιο αναζήτησης στις κοινωνικές πλατφόρμες.

Κάθε φορά που δημοσιεύετε το νέο περιεχόμενο στο ιστολόγιό σας ή στον ιστότοπό σας, πείτε σας στοχευμένο κοινό για αυτό. Ο τέλειος τρόπος για να το κάνετε είναι να δημιουργήσετε βελτιστοποιημένες κοινωνικές θέσεις για το Facebook, το Twitter, το Instagram και άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε σχετικά μηνύματα που μπορείτε να βρείτε στη φυσική αναζήτηση και να προσελκύσετε περισσότερους ενδιαφερόμενους χρήστες στον τομέα σας.

seo and media

  • Εφαρμόστε την επισήμανση και την αναφορά στον λογαριασμό σας στο social media

, πρέπει να καθορίσετε και να προσθέσετε ετικέτες σε άλλα άτομα μέσα στο περιεχόμενό σας. Ένα πλεονέκτημα είναι ότι οι ετικέτες σας θα ειδοποιηθούν από αυτούς τους χρήστες. Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι θα είστε πιο υποχρεωμένοι να συμμετάσχετε στην ανάρτησή σας ή να την μοιραστείτε με ένα κοινό ανθρώπων που αναφέρατε στο περιεχόμενό σας. Ως αποτέλεσμα, σας δίνει περισσότερες δυνατότητες για την οδήγηση ποιότητας και στοχοθετημένης κυκλοφορίας στον ιστότοπό σας, ο οποίος πιθανότατα θα μετατραπεί σε αύξηση πωλήσεων και κατάταξης.

Υπάρχουν επίσης άλλοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βελτιώσετε την αλληλεπίδραση του οπαδού σας με το κοινωνικό σας περιεχόμενο. Στις περισσότερες περιπτώσεις, σχετίζονται με την ποιότητα του περιεχομένου. Ας μιλήσουμε για μερικούς από αυτούς.

Πρώτα απ 'όλα, σκεφτείτε τη μορφή των θέσεών σας. Θα πρέπει να αποφύγετε υπερβολικά μεγάλες και μη μορφοποιημένες αναρτήσεις που είναι υπερφορτωμένες με πληροφορίες. Οι χρήστες προτιμούν να διαβάζουν σχετικό και ακριβές περιεχόμενο με διάρκεια 200-300 λέξεις, ειδικά σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

Δεύτερον, ανατρέξτε σε οπτικό περιεχόμενο, καθώς οι χρήστες αντιλαμβάνονται τις οπτικές πληροφορίες πολύ καλύτερα από τα κείμενα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σας συμβουλεύω να προσθέσετε πολλές εικόνες, βίντεο, γραφικά και άλλα οπτικά στοιχεία που μπορούν να ασχοληθούν με τους οπαδούς σας.

Τρίτον, θα πρέπει να διεγείρουν συνεχώς τα σχόλια και να αλληλεπιδρούν με το κοινό σας. Οι έμποροι συμβουλεύουν τη δημιουργία διαγωνισμών, προσφορών και άλλων εκστρατειών προώθησης που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε πιστές σχέσεις με το ακροατήριό σας. Εκτός αυτού, πρέπει να επικοινωνείτε ενεργά με τους οπαδούς σας στα σχόλια - να αυξήσετε τις συνομιλίες σε διαφορετικά θέματα που απαιτούνται, να κάνετε ερωτήσεις και να τονώσετε τις απαντήσεις. Τα σχόλια χρησιμεύουν ως ένας τύπος κοινωνικής δραστηριότητας που επηρεάζει άμεσα τα σήματα αλληλεπίδρασης των χρηστών.

Και τέλος, θα ήθελα να σημειώσω ότι δεν υπάρχουν κάποια ειδικά μυστικά SEO για το μάρκετινγκ κοινωνικών μέσων. Απλά πρέπει να δημιουργήσετε σελίδες που οι άνθρωποι αγαπούν και διαβάζουν καθημερινά για την ευχαρίστησή τους. Πρέπει να εστιάσετε στους οπαδούς σας και να τους προσφέρετε μια τέλεια εμπειρία. Είναι το βασικό σας κλειδί για την επιτυχία.

December 22, 2017