Back to Question Center
0

Ξέρετε πώς να βλέπετε τα backlinks μιας ιστοσελίδας και να τα ελέγχετε;

1 answers:

Τα backlinks ήταν πάντα μια αναπόσπαστη και μία από τις πιο σημαντικές πτυχές μιας ολοκληρωμένης έννοιας της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO). Αυτή τη στιγμή, η καλύτερη σας ευκαιρία στο διαδίκτυο είναι να εστιάσετε την προσοχή σας στο προφίλ backlink σας.

Γιατί θα πρέπει να γνωρίζετε πώς να βλέπετε backlinks ενός ιστότοπου; Γιατί πρέπει να τα ελέγξετε για να κάνετε πάντα μια γρήγορη επιδιόρθωση εγκαίρως; Ακριβώς επειδή απολαμβάνετε τεράστια οφέλη για την υψηλότερη θέση κατάταξης αναζήτησης, χρειάζεται το προφίλ backlink σας να διατηρείται υγιές - plesk or cpanel 2013. Στην πραγματικότητα, κάθε webmaster και σε απευθείας σύνδεση ιδιοκτήτης επιχείρησης θα πρέπει να συνεχίσει να εργάζεται για την ποιότητα backlinks για να πάρει τις ιστοσελίδες τους προσαρμοσμένες στις συνεχείς αλλαγές του εξελιγμένου αλγορίθμου κατάταξης της Google.

how to see backlinks of a website

Γι 'αυτό θα πρέπει να ξέρετε πώς να βλέπετε backlinks ενός δικτυακού τόπου για να κάνετε έναν έγκαιρο έλεγχο ελέγχου. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε πάντα να είστε βέβαιοι ότι η πρόοδος της κατάταξης του ιστοτόπου σας λειτουργεί σωστά. Εάν δεν έχετε αρκετές δεξιότητες και πρακτική εμπειρία για να δημιουργήσετε ένα υγιές προφίλ backlink ποιότητας, σύμφωνα με τη διατήρησή του όλη την ώρα - τότε είστε στο σωστό μέρος. Παρακάτω θα σας δείξω μερικούς απλούς τρόπους για να δείτε τα backlinks μιας ιστοσελίδας και να εκτελέσετε έναν κατάλληλο έλεγχο - ακριβώς όπως ένας πραγματικός έμπορος εμπειρογνωμόνων. Με αυτόν τον τρόπο, θα είστε σε θέση να εστιάσετε ακριβώς στα σωστά στοιχεία που η Google θεωρεί συναφή. Πιστεύω ότι ένα από τα παρακάτω ηλεκτρονικά εργαλεία θα είναι πολύ χρήσιμο για εσάς:

Google Webmaster Tools

Προφανώς, ζητώντας από την Google θα μπορούσε να είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κατανοήσετε πώς να βλέπε backlinks ενός δικτυακού τόπου - απευθείας από την άποψη της ίδιας της μηχανής αναζήτησης. Στην πραγματικότητα, τα Εργαλεία για Webmasters της Google είναι ένα "βασικό" πλαίσιο που είναι διαθέσιμο δωρεάν για να σας βοηθήσει να επιθεωρήσετε τον ιστότοπό σας και το γενικό προφίλ backlink του. Επιπλέον, αυτά τα ηλεκτρονικά εργαλεία θα είναι εξαιρετικά επωφελής για αρχάριους webmasters και τους υπόλοιπους αρχαρίους που δεν είναι εξοικειωμένοι με SEO.

Screaming Frog

Η βασική έκδοση του Screaming Frog μπορεί να βρεθεί σε ελεύθερη πρόσβαση δωρεάν. Αλλά θα αποκαλύψετε μόνο τις πληρέστερες ευκαιρίες αυτού του εξαιρετικά αποτελεσματικού προγράμματος στο πλαίσιο του καταβεβλημένου προγράμματος συνδρομής κάπου περίπου 150 δολάρια το χρόνο. Εναπόκειται σε εσάς να αποφασίσετε - αλλά βρήκα ακόμα και τη βασική έκδοση με περιορισμούς αρκετά διαισθητικό, φιλικό για να περιηγηθείτε και πολύ βολικό για χρήση. Ήταν τόσο εύκολο για μένα να παρακολουθώ τους συνδέσμους μου και τη συνολική πρόοδο κατάταξης - απλώς εξάγοντας όλα τα δεδομένα που χρειάζονται περαιτέρω εξέταση στο Excel.

check backlinks of a website

Analyzer Semalt

Είναι πιο προηγμένο εργαλείο ανάλυσης web, συνήθως προτίμησε από επαγγελματίες webmasters, πλήρη εικόνα της επιχείρησης στο διαδίκτυο που εκτελούν. Βρήκα αυτό το εργαλείο χρήσιμο όχι μόνο για το SEO μου αλλά και για περαιτέρω ψηφιακή διαφημιστική και διαφημιστική στρατηγική για να μείνει εκτός του ανταγωνισμού. Με εξέπληξε ότι ο Semalt Analyzer μπορεί να ανοίξει την πόρτα για την παρακολούθηση και παρακολούθηση της ζωντανής αγοράς όχι μόνο για την πρόοδο της ιστοσελίδας μου, αλλά και για τις συνολικές θέσεις των αντιπάλων μου στην αγορά - τα πιο έξυπνα ευρήματα για να κάνουν τη δική μου χρήση, αποφύγετε να κάνετε σφάλματα.

December 22, 2017