Back to Question Center
0

Μπορείτε να μου δείξετε τους 10 κορυφαίους ιστότοπους backlink για ασφαλή πληρωμή συνδέσεων;

1 answers:

Ναι, μπορώ να σας δείξω κορυφαίες 10 τοποθεσίες backlink για να αγοράσετε συνδέσμους ποιότητας με λιγότερες πιθανότητες να δημιουργήσετε μια κόκκινη σημαία με το Google. Στην πραγματικότητα, η οργανική διαδικασία της φυσικής οικοδόμησης συνδέσεων είναι κάτι περισσότερο από σημαντικό. Θέλω να πω ότι οι ειδικοί webmasters και επαγγελματίες SEOs πρόσφατα επιβεβαίωσαν ότι η κατάταξη κάθε ιστοσελίδας οδηγείται συνήθως με βελτιστοποίηση στις εγκαταστάσεις μόνο κατά περίπου 10%. Ταυτόχρονα, η υπόλοιπη πρόοδος στην προώθηση στο διαδίκτυο εξαρτάται από το κύριο προφίλ σύνδεσης μιας ιστοσελίδας, όσον αφορά τα backlinks τόσο όσον αφορά την ποιότητα όσο και την ποσότητα - dior oculos so real. Απλά το έχετε υπόψη σας - απλά, κάθε εισερχόμενος σύνδεσμος στον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας δίνει στην πραγματικότητα μια άλλη θετική "ψήφο" που θεωρείται από την ίδια την Google, καθώς και από τις υπόλοιπες μεγάλες μηχανές αναζήτησης, όταν πρόκειται να απονεμηθεί η σωστή θέση κατάταξης κατάλογο των SERP.

Σημειώστε, ωστόσο, ότι οι backlinks αντιπροσωπεύουν τους εαυτούς τους ως έναν περισσότερο αποτελεσματικό και ωφέλιμο τρόπο βελτίωσης των σημερινών θέσεων κατάταξης του ιστοτόπου σας σε λιγότερο χρόνο. Αλλά πριν εμφανίσετε τις κορυφαίες 10 τοποθεσίες backlink που αξίζει τον χρόνο και την προσπάθειά σας, ας το παραδεχτούμε - αγοράζοντας συνδέσμους σωστά και για το σωστό σκοπό θα ήταν εντάξει. Παρόλα αυτά, το όλο εγχείρημα μπορεί να αποδειχθεί περισσότερο επιβλαβής και όχι επωφελής. Γι 'αυτό σας προτείνω να τους χρησιμοποιήσετε με ιδιαίτερη προσοχή και να κάνετε διπλό έλεγχο για κάθε σύνδεσμο στον ιστοχώρο ή το ιστολόγιό σας προτού τεθεί σε λειτουργία. Και δεν χρειάζεται να πούμε ότι η πληρωμή συνδέσεων είτε χύδην είτε από ζεύκτες (i. μι. , σε απευθείας σύνδεση πλατφόρμες και τοποθεσίες για την ανταλλαγή συνδέσεων σε κλίμακα, καθώς και κάθε άλλη φτηνή υπηρεσία δημιουργίας συνδέσμων που χρησιμοποιούνται συνήθως για την αναπαραγωγή τόνων επιστροφής χαμηλής ποιότητας, εκτός από σχεδόν με έναν αυτοτροφοδοτούμενο τρόπο). Έτσι, θυμηθείτε ότι πρέπει να επενδύσετε αρκετό χρόνο στη διεξαγωγή μιας σωστής έρευνας προτού να πάρετε έναν άλλο πληρωμένο σύνδεσμο - ακόμη και από τις κορυφαίες 10 τοποθεσίες backlink. Εξάλλου, η βιασύνη για την αγορά συνδέσμων σε άλλο σημείο του Διαδικτύου είναι ίσως η πιο επικίνδυνη και επικίνδυνη επιχείρηση ποτέ.

Top 10 τοποθεσίες Backlink Αξίζει να πληρώσετε για συνδέσεις

 1. Διαχείριση συνδέσεων - είναι η πρώτη θέση σας προτείνω να επισκεφθείτε. Ακριβώς επειδή χρησιμοποίησα τις υπηρεσίες τους για την οικοδόμηση backlinks στον εξειδικευμένο δικτυακό τόπο μου και βρήκα σχεδόν τα πάντα εύκολο, αξιόπιστο και ασφαλές. Η διαχείριση συνδέσμων δεν σας αρέσει να προσφέρετε προσφορές, ώστε να μπορείτε πάντα να αγοράσετε καλές backlinks PageRank με λογική αμοιβή. Εκτός αυτού, η κατώτατη τιμή ξεκινά με μόνο ένα δολάριο.
 1. Post Links - η δεύτερη πηγή που βρέθηκε στον κατάλογό μου των κορυφαίων 10 τοποθεσιών backlink για την ασφαλή διαπραγμάτευση. Μεταξύ των ισχυρότερων πλευρών αυτής της πλατφόρμας, μπορείτε εύκολα να συμμετάσχετε στην πληρωμή μιας άμεσης αμοιβής 49 δολαρίων. Οι σύνδεσμοι Post Post αποδείχθηκαν αξιόπιστοι τρόποι άμεσης επικοινωνίας με τους σωστούς εκδότες. Και υπάρχουν πολλοί διαφημιζόμενοι που ψάχνουν για καλές προσφορές με την αγορά υψηλής ποιότητας backlinks. Σημειώστε ότι εάν ο ιστότοπός σας ή το ιστολόγιό σας είναι αρκετά καλό, ίσως να ενεργήσετε ως εκδότης. Αφού αποκτήσετε ένα φρέσκο, ποιοτικό και καλά στοχοθετημένο περιεχόμενο, το μόνο που χρειάζεστε είναι απλά να υποβάλετε τον ιστότοπό σας. Με αυτόν τον τρόπο, συμμετέχετε στην οικοδόμηση πραγματικών backlinks για τους πραγματικούς πελάτες να κερδίσουν χρήματα. Μετά από όλα, είναι όλα σχετικά με τις επιχειρήσεις, έτσι δεν είναι;

 1. Backlinks dot COM - είναι το τρίτο πιο δημοφιλές μέρος για να αγοράσετε backlinks με. Το πολύ ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτού του πόρου είναι ότι μπορεί να σας προσφέρει ένα αρκετά ευρύ φάσμα προσφορών που διατίθενται τόσο σε ισχυρές PR ιστοσελίδες με την υψηλότερη εξουσιοδότηση τομέα, όσο και σε μια τεράστια ποσότητα άλλων ιστοσελίδων ή ιστολογίων τρίτων μερών που αξίζει να πληρώσετε για backlinks του HQ Καλά. Επιπλέον - Backlinks dot COM είναι ένα εξαιρετικό και χρήσιμο αποδεδειγμένο μέρος για να αρπάξετε μερικές πολύτιμες συνδέσεις και να αυξήσετε τις τρέχουσες βαθμολογίες σας. Εκτός αυτού, γνωρίζοντας μεταξύ των πιο γνωστών παρόχων αμειβόμενης σύνδεσης για πιθανό οποιοδήποτε εξειδικευμένο ιστότοπο, μπορείτε να απολαύσετε ίσως την πιο εύκολη διαδικασία αγοράς μεταξύ των κορυφαίων 10 τοποθεσιών backlink - μη διστάσετε να κάνετε μια επιτυχημένη πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή απλά να χρησιμοποιήσετε τον προσωπικό σας λογαριασμό PayPal.
 1. Black Hat Links - είναι το Black-Hat SEO εργαλείο που μπορεί να σας δώσει σχεδόν οποιοδήποτε σύνδεσμο που χρειάζεστε - με υψηλό PR, Web 2. 0 διαθέσιμη, ισχυρή εποχή ηλικίας και εξουσία, καθώς και πολλά διαφορετικά κοινωνικά σήματα και ακόμα περισσότερα. Όπως ίσως ήδη μαντέψετε, το Black Hat Links είναι ένας επικίνδυνος πάροχος που πωλεί backlinks σε μεγάλα πακέτα χύμα στους πιο δύσκολους daredevils, αντί να προσφέρει μόνο ένα ή δύο πληρωμένες συνδέσεις με πιο προσεγμένους webmasters και σε απευθείας σύνδεση ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Μεταξύ των άλλων μοναδικών χαρακτηριστικών, αυτό το εργαλείο μπορεί να σας δώσει οτιδήποτε για εκατό backlinks ή δύο - προσφέροντας αρκετά μετρήσιμα αποτελέσματα στην ευκολία και καθιστώντας τα όλα παρατηρήσιμα μέσα σε περίπου μια ώρα περίπου. Κατώτατη γραμμή - δοκιμάστε αυτό το εργαλείο μόνο εάν είστε ειδικευμένοι σε SEO και αισθάνεστε αρκετά γενναίοι για να πάρετε τον πραγματικό κίνδυνο σχετικά με τη χρήση του Black Hat SEO και τα άλλα όχι πλήρως "νομικά" κόλπα και τα σχέδια δράσης.

 1. Η Hoth - είναι ένα άλλο καλό εργαλείο για την οικοδόμηση backlinks με το χέρι. Φυσικά, ο Hoth δεν είναι τελικά η καλύτερη επιλογή που βρίσκεται στη λίστα των κορυφαίων 10 τοποθεσιών backlink. Αλλά είναι εξαιρετικά χρήσιμο για την ποιότητα της διαχείρισης συνδέσμων, καθώς και για να ξεκινήσετε με την ευρετηρίαση της Google. Δοκιμάστε αυτό το λογισμικό και βελτιώστε την απόδοση του ιστότοπού σας σε κλίμακα. Σημειώστε, ωστόσο, ότι πριν προχωρήσετε, βεβαιωθείτε ότι έχετε τα πάντα στη θέση σας. Συνιστώ ανεπιφύλακτα να παραμείνετε μακριά από οποιεσδήποτε τεράστιες ενέργειες αγοράς, τουλάχιστον να κάνετε διπλό έλεγχο σε κάθε σύνδεσμο προτού τεθεί σε λειτουργία. Το πράγμα είναι ότι σαν πολύ επικίνδυνο αυτοματοποιημένο λογισμικό οικοδόμησης συνδέσμων, αυτό το εγχειρίδιο εργαλείο μπορεί επίσης να αποδειχθεί εξίσου επιβλαβές για την ιστοσελίδα ή το blog σας. Για να αποφύγετε αυτό το ατυχές αποτέλεσμα, συνιστώ να ενεργήσετε όσο πιο προσεκτικά μπορείτε, ιδιαίτερα στην αρχή. Για άλλη μια φορά - βιαστικά έξω για να ωοτοκία, όπως πολλές φαινομενικά καλές backlinks PR είναι δυνατόν σίγουρα να μην κάνει κάτι. Αλλά τι πρέπει να γίνει καλύτερα; Το πράγμα είναι ότι το μόνο που χρειάζεστε εδώ είναι απλώς να αποφύγετε να ενεργείτε με τόλμη, εκτός αν θέλετε να φαίνεστε ύποπτοι από την άποψη των μεγάλων μηχανών αναζήτησης. Κανείς δεν θέλει να τιμωρηθούν από την Google, σωστά; Συνεπώς, συνεχίστε να εργάζεστε επίμονα μόνο για τη σταδιακή μετακίνηση - μόλις παρατηρήσετε ότι ένα μέρος των κύριων λέξεων-κλειδιών σας κάνει μια ιδιαίτερα λεπτή πρόοδο που κινείται στην κορυφή των SERPs, μπορείτε επιτέλους να επιταχύνετε και να αρχίσετε να αγοράζετε όλο και περισσότερους δεσμούς - τον τελικό στόχο κατάταξης και την επίμονη παρακολούθηση της τρέχουσας κατάστασής σας με εργαλεία ανάλυσης backlink.
 1. Fiverr - ένα άλλο διάσημο εργαλείο που παρέχει υπηρεσίες οικοδόμησης συνδέσεων σε ένα πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα. Λάβετε υπόψη ότι, όπως και κάθε άλλο εργαλείο δημιουργίας συνδέσμων, το Fiverr μπορεί να είναι ένα επικίνδυνο μέρος - προσέξτε λοιπόν! Απλά μην παρακαλέστε με την ποσότητα κατά την προσθήκη των νέων πληρωμένων συνδέσεων και κάντε διπλό έλεγχο για να αντιμετωπίσετε μόνο τους έμπειρους και τους πιο αξιόπιστους ανθρώπους εκεί έξω.

 1. Up Work - είναι ο τελικά ασφαλέστερος τόπος που βρίσκεται ανάμεσα στον κατάλογο κορυφαίων τοποθεσιών backlink. Αλλά η ασφάλεια θα σας κοστίσει πάντα κάποια επιπλέον μετρητά, σωστά; Εννοώ ότι η Up Work ασχολείται κυρίως με μια εξειδικευμένη ανεξάρτητη κοινότητα. Ναι, οι ετικέτες των τιμών τους μπορεί μερικές φορές να είναι δυσάρεστες, αλλά η υπηρεσία εξακολουθεί να είναι από τις πιο λογικές για να κάνει μια συμφωνία με πληρωμένα backlinks. Με αυτόν τον τρόπο, θα γνωρίζετε πάντα τουλάχιστον τι πληρώνετε.
 1. Άνθρωποι ανά ώρα - είναι το δεύτερο καλύτερο όνομα στον κόσμο των ελεύθερων επαγγελματιών. Μεταξύ των κορυφαίων χαρακτηριστικών της, αυτή η freelancing κοινότητα μπορεί να προσφέρει υψηλά backlinks PR με Do Do σε όσους είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για αυτούς. Λαμβάνοντας υπόψη τα αποτελέσματα που αναμένονται από όλες αυτές τις 10 κορυφαίες τοποθεσίες backlink (i. μι. , την πραγματική ώθηση στις θέσεις κατάταξης αναζήτησης για έναν ενιαίο ιστότοπο ή blog), το People Per Hour κάνει τελικά την εργασία καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον στον ιστό. Γιατί; Ακριβώς επειδή αυτή η freelancing κοινότητα είναι αρκετά ικανή να παρέχει τα ισχυρότερα backlinks ποτέ, πρέπει να παραδεχτώ. Υπάρχουν χιλιάδες πραγματικά έξυπνοι ελεύθεροι επαγγελματίες που εκτοξεύουν εκεί έξω για να σας δώσουν την απόλυτη υψηλή backlinks PR με το Do Follow που προέρχεται από πολλές διαφορετικές πηγές με πολύ υψηλή εξουσία και PageRank όπως HuffPost, IBM, The Next Web και πολλά άλλα ονόματα από τους γίγαντες του κόσμου που είναι γνωστοί από τους περισσότερους από εμάς.

 1. Αγοράστε Backlinks Υψηλής Ποιότητας dot COM - είναι γνωστό ότι είναι το καταλληλότερο μέρος για να παρακολουθήσετε την ιστοσελίδα σας ή το blog που αναρριχεί στην κορυφή των SERP της Google - σαν πυραύλων. Η κορυφαία ομάδα SEOs και webmasters που παίζουν πάνω από 15 χρόνια στον κλάδο μπορεί να προσφέρει μια πραγματικά εντυπωσιακή προβολή κατάταξης με το Do Follow backlinks που πωλούνται χύμα.
 1. Backlinks Rocket - δεν είναι μόνο μεταξύ των κορυφαίων 10 τοποθεσιών backlink, αλλά και παρόχου SEO της διεθνούς κλίμακας. Προσφέροντας σας μια λογική ποικιλία αμειβόμενων πακέτων ξεκινώντας από $ 59 έως περίπου εκατό δολάρια, το Backlinks Rocket μπορεί να σας βοηθήσει με τις σπανιότερες προσφορές - προσφέροντας dot EDU backlinks προς πώληση. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι έχουν έναν ενιαίο εκπαιδευτικό σύνδεσμο είναι πολύ καλύτεροι από 100 κανονικούς.
 1. Link Wheel Pro - είναι η πρόσθετη επιλογή που δεν μπορούσε να χωρέσει στη λίστα των κορυφαίων 10 sites backlink. Φυσικά, ο τόπος αυτός είναι δυνητικά επικίνδυνος δεδομένου ότι προτείνει να πάρει τεράστιες ποσότητες backlinks που βασίζονται κυρίως σε ανταλλαγές συνδέσεων και κάποιες άλλες όχι πλήρως αξιόπιστες προσφορές. Τέλος πάντων, προσφέροντας τα πιο πολύτιμα εκπαιδευτικά και ακόμη και κυβερνητικά backlinks, το Link Wheel Pro μοιάζει πολύ ελκυστικό για το gamble, έτσι δεν είναι; Μετά από όλα, ένα μεγάλο παιχνίδι σημαίνει πάντα ότι παίρνετε μεγάλους κινδύνους. Ωστόσο, εξαρτάται από εσάς να αποφασίσετε.
December 22, 2017