Back to Question Center
0

Ποιες είναι οι καλύτερες τοποθεσίες backlink για να βελτιώσω το SEO μου;

1 answers:

Πριν αρχίσουμε να συζητάμε για SEO και τις καλύτερες τοποθεσίες backlink για να βελτιώσουμε την ηλεκτρονική κατάταξη της ιστοσελίδας σας, ας ξεκινήσουμε με λίγη εκπαίδευση. Πρώτα απ 'όλα, ας το παραδεχτούμε - η ποιοτική σύνδεση κτιρίου είναι μια πιθανώς επικίνδυνη πράξη. Στη συνέχεια, χρειάζεται μια ολοκληρωμένη προσέγγιση, με όλα τα ευρήματά σας να αποθηκευτούν σε μια ενιαία λίστα ή υπολογιστικό φύλλο για να ελεγχθούν προσεκτικά και να αξιολογηθούν πριν πάτε ζωντανά. Θυμηθείτε, είναι πολύ πιο εύκολο να βλάψετε την πρόοδό σας κατάταξης με ακατάλληλη σύνδεση κτιρίου, αντί να απολαύσετε μια μετρήσιμη και διαρκή βελτίωση στο SEO.

Έτσι, ας πάρουμε τα πάντα στη θέση τους και να παρατηρήσετε τις καλύτερες τοποθεσίες backlink για την εκτίμησή σας και να εργαστείτε σε συνδέσμους. Παρακάτω πρόκειται να αναθεωρήσω δύο βασικές διαδρομές για να ολοκληρώσετε την εργασία - ποιότητα και τη χρήση αποδεδειγμένη καταλόγους άρθρου με την υψηλότερη εξουσία, καθώς και κορυφαία κοινωνικά δίκτυα στον κόσμο για ακόμα πιο πολύτιμα backlinks για τη βελτίωση της SEO σας - high moisture corn for sale.

Η υποβολή καταλόγου είναι μια από τις πιο επικίνδυνες στρατηγικές για την οικοδόμηση συνδέσμων, εκτός αν πρόκειται για νόμιμες και κορυφαίες πηγές στο διαδίκτυο. Διαφορετικά, μπορείτε εύκολα να έχετε τον ιστότοπό σας τρομοκρατημένο με μια κολοσσιαία εκροή κυκλοφορίας. Εδώ είναι μερικές από τις καλύτερες τοποθεσίες backlink, θα πρέπει να δοκιμάσετε πρώτα απ 'όλα:

  • GrowthHackers είναι μια από τις καλύτερες online πηγές, η οποία είναι πολύ δημοφιλής μεταξύ της σύγχρονης κοινότητας blogging. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος όπου οι bloggers μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο το Διαδίκτυο. Σημειώστε, ωστόσο, ότι αυτός ο ιστότοπος έχει συνήθως μια καλά καθορισμένη θέση και ισχύει για τις βιομηχανίες όπως το ψηφιακό μάρκετινγκ, τις online επιχειρήσεις και τη διαφήμιση. Δεδομένου ότι το σχέδιό σας καλύπτει ένα από αυτά, θα βρείτε πάντα τη σωστή θέση για το περιεχόμενό σας εκεί έξω.
  • Slashdot - είναι ο ιδανικός κατάλογος αρχείων για τα γραπτά geek και συζητήσεις για την τεχνολογία, τα νέα, την πολιτική, και όχι κατευθυντήριες γραμμές, tutorials και κριτικές. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να εκτελέσετε αρκετά καλά εκεί, ακολουθήστε μόνο τοπικά αποδεκτά θέματα και μην σπαταλάτε το χρόνο σας για να πιέσετε οποιαδήποτε εκτός θέματος άρθρα.
  • EZineArticles - αναγνωρίζεται ως μία από τις ευρύτερες και παλαιές βάσεις δεδομένων άρθρων που μπορείτε να βρείτε online. Φυσικά, θα πρέπει να παρέχετε μόνο πρωτότυπο και μοναδικό περιεχόμενο, όπως δημοσίευση σε οποιοδήποτε άλλο αξιόλογο δικτυακό τόπο. Παρόλα αυτά, είναι ένα τέλειο μέρος για να χρησιμοποιήσετε το μέσο περιεχόμενο του μέσου ποιότητας που έχετε κρατήσει φυλακισμένο τελευταία. Λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν αναμένεται να παραδώσει υψηλής ποιότητας γραπτά, αυτή η βάση δεδομένων μπορεί να είναι βολική για να αναλάβει ηγετικό ρόλο πάνω από τη θέση σας με τη λιγότερη δυνατή προσπάθεια.

backlink profile

Προτεινόμενα κοινωνικά δίκτυα

Προφανώς, είστε πάντα ελεύθεροι να δοκιμάσετε τις κορυφαίες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Τα πιο δημοφιλή και συνωστισμένα δίκτυα είναι στην πραγματικότητα τα καλύτερα sites backlink, όπου μπορείτε να αυξήσετε την προβολή του ιστότοπού σας στο διαδίκτυο και να δημοσιεύσετε το περιεχόμενό σας για να αποκτήσετε επιπλέον συνδέσμους, μετοχές, οδηγούς και αναφορές σε σχεδόν αυτοτροφοδοτούμενο τρόπο. Σημειώστε ότι πρόκειται να καλύψω τα πιο αναγνωρισμένα μέρη που αποδείχτηκαν ότι παρέχουν μόνο υψηλής ποιότητας πολύπλοκα backlinks. Έτσι, αφήνω αρκετά μεγάλα δίκτυα για να αναφέρω μόνο τις καλύτερες τοποθεσίες backlink στα κοινωνικά μέσα:

  • Google Plus - είναι η πρώτη θέση για να βάλουμε μερικές συνδέσεις στον ιστότοπό σας. Στην πραγματικότητα, η εργασία στις κοινωνικές σελίδες σας στο Google είναι ένας ευθείας τρόπος για να απολαμβάνετε ταχύτερη ευρετηρίαση και επομένως πιθανώς υψηλότερη θέση κατάταξης.
  • LinkedIn - εκτός από τους συνδέσμους πρόστιμο προφίλ, υπάρχει τεράστιο περιθώριο για να γράψετε ακόμη και τακτικές θέσεις blog. Απλά δουλέψτε σε σύντομο περιεχόμενο στο blogging ή σε σύντομα άρθρα για να τα συνδέσετε με τις αρχικές δημοσιεύσεις που φιλοξενούνται στον κύριο ιστοχώρο της επιχείρησής σας.
  • Pinterest - αυτός ο πόρος των κοινωνικών μέσων δείχνει τις ισχυρότερες πλευρές του για πιο στοχοθετημένο περιεχόμενο, που σχετίζεται με συγκεκριμένες αγορές της αγοράς, όπως οι λύσεις do-it-yourself. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να διατηρήσετε τις θέσεις σας πλούσιες με χρήσιμο οπτικό περιεχόμενο όπως τα υπολογιστικά φύλλα ή τα ενημερωτικά δελτία.


December 22, 2017