Back to Question Center
0

Υπάρχουν κάποια ελάχιστα γνωστά στοιχεία σχετικά με την κατάταξη στο Amazon που θα μπορούσαν να εμποδίσουν την επιτυχία μου;

1 answers:

Ναι, γνωρίζω μερικά ελάχιστα γνωστά γεγονότα σχετικά με την κατάταξη στο Amazon, τα οποία πολύ συχνά σχεδιάζουν μια γραμμή μεταξύ μιας εκπληκτικής επιχειρηματικής επιτυχίας και μιας πλήρους αποτυχίας σε αυτήν την γεμάτη αγορά. Εννοώ μια μάλλον συνηθισμένη κατάσταση όταν μπορεί να χρησιμοποιείτε τις κύριες λέξεις-κλειδιά προορισμού για τη βελτιστοποίηση της λίστας προϊόντων που δεν είναι πλήρως σωστή. Ή, για παράδειγμα, όταν δεν επιτυγχάνετε τη βελτιστοποίηση ολόκληρης της λίστας προϊόντων με τον σωστό τρόπο, ιδιαίτερα μέσα από τα πιο συγκεκριμένα πεδία με γνώμονα τις λέξεις-κλειδιά. Όλα αυτά τα πράγματα που λαμβάνονται μαζί δεν μπορούν μόνο να σας εμποδίσουν να αποκτήσετε αυτή την άξιζε κατάταξη στον Αμαζόνιο, αλλά μπορεί πραγματικά να σας κοστίσει πραγματική κυκλοφορία Ιστού, και τελικά - τις καθαρές πωλήσεις εκεί. Λοιπόν, παρακάτω θα σας παρουσιάσω τις κύριες παγίδες για να τις αποφύγετε ή, τουλάχιστον, γρήγορα να τα προσαρμόσετε, ώστε να ελαχιστοποιηθούν τυχόν αρνητικά αποτελέσματα για την κατάταξή σας στο Amazon - computer network consultants in Portland.

Πάρα πολλοί πωλητές στο Amazon πιστεύουν ότι η τοποθέτηση των ίδιων λέξεων-κλειδιών τόσο στον τίτλο του προϊόντος τους όσο και στον τίτλο backend πεδία λέξεων-κλειδιών είναι ένα MUST. Όλοι όμως είναι τρομερά λανθασμένοι. Γιατί; Απλά επειδή ο εσωτερικός αλγόριθμος του Amazon δίνει την ακριβή αντιστοιχία με κάθε μεμονωμένη λέξη-κλειδί που βρίσκεται στον τίτλο του προϊόντος σας ή αλλού στο πεδίο λέξεων-κλειδιών - με αυτά που πληκτρολογούνται στο πλαίσιο αναζήτησης από τους ζωντανούς αγοραστές. Και αυτοί που είναι εξοικειωμένοι με το SEO το γνωρίζουν καλά: η χρήση διπλών είναι σχεδόν βέβαια θετικό πράγμα.

Γεγονός 2: Ο τίτλος του προϊόντος και τα πεδία λέξεων-κλειδιών έχουν ίσο βάρος

Είναι μια ευρέως διαδεδομένη εξαπάτηση όταν οι άνθρωποι δίνουν σίγουρα μεγαλύτερη βαρύτητα ειδικά στον τίτλο του προϊόντος και μάλλον σε οποιοδήποτε άλλο πεδίο ή τμήμα του προϊόντος τους. Αλλά η αλήθεια είναι ότι οι ετικέτες τίτλου πραγματικά κατέχουν περισσότερο βάρος - φυσικά, όταν παρατηρείται στα μάτια της μηχανής αναζήτησης Google. Και αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το ίδιο πράγμα πρέπει να ισχύει για την κατάταξη στο Amazon. Εκείνοι που υποθέτουν το ίδιο για τη βελτιστοποίηση της λίστας προϊόντων στο Amazon είναι επίσης εσφαλμένοι.

Ας το παραδεχτούμε - ο αλγόριθμος κατάταξης αναζήτησης A9 της Amazon δεν ψάχνει ποτέ για ακριβή αντιστοιχία φράσης. Στην πραγματικότητα, λειτουργεί συνδυάζοντας μόνο μεμονωμένες λέξεις, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να σπαταλάτε το χώρο καταχώρησης του προϊόντος σας εισάγοντας επαναλαμβανόμενες λέξεις. Αντί αυτού, καλύτερα να απαλλαγείτε απλά από τα διπλά και να βάζετε τις υπόλοιπες λέξεις κλειδιά σε μια καθαρή και σαφή λογική σειρά. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε σίγουρα μεγαλύτερο χώρο για τον εντοπισμό των άλλων λέξεων-κλειδιών προορισμού σας.

Γεγονός 4: Stemming, κόμποι και Plurals Do Matter

Το Α9 της Amazon έχει υπόψη ότι το stemming. Εννοώ την κατάσταση όταν μπορείτε να πάρετε μια ρίζα λέξη και απλά να προσθέσετε διαφορετικές τελικές παραλλαγές σε αυτό. Για παράδειγμα, "δίαιτα", "δίαιτες", "διατροφή" και ούτω καθεξής. Έτσι, κάθε μία από αυτές τις παραλλαγές λέξεων-κλειδιών θα θεωρηθεί ως ένας άλλος μεμονωμένος όρος αναζήτησης. Όσον αφορά τα κόμματα και πιθανώς οποιοδήποτε άλλο μέσο στίξης - η Amazon απλώς τους αγνοεί όλους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν υπάρχει λόγος να σπαταλάτε το χρόνο σας σε οποιονδήποτε χειρισμό εκεί - απλώς δεν είχαν καμία επίδραση στην κατάταξή σας στο Amazon.

December 22, 2017