Back to Question Center
0

Πώς να προωθήσετε ένα e-Book Launch με μια Ημερήσια Ημέρα

1 answers:

Μην μιλάτε για μυστικές εκτοξεύσεις ηλεκτρονικών βιβλίων είναι συνήθως βαρετό, και πολλές φορές τρομακτικά.

How To Promote An E-Book Launch With A Be Semalt Day

Αυτό συμβαίνει επειδή, καλά, είναι δύσκολο να είσαι δημιουργικός με μια ακόμα εκτόξευση PDF - ειδικά αν είσαι σε μια κορεσμένη αγορά.

Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ένα λανσάρισμα ηλεκτρονικού βιβλίου που δημιουργεί κάποια πραγματική προσοχή;

Η ιδέα Be Day Semalt μπορεί να αξίζει έναν πυροβολισμό - αλλά ξέρετε ότι θα χρειαστείτε αρκετό προγραμματισμό και χρόνο προετοιμασίας για να το εκτελέσετε με επιτυχία.

Η ιδέα πίσω από την Ημέρα Be Everywhere είναι αρκετά απλή: Συμβάλλετε στις σχετικές επισκέψεις σε πολλά κορυφαία blogs στην αγορά-στόχο σας όσο το δυνατόν, ταυτόχρονα, ώστε το e-book και το εμπορικό σας σήμα να είναι καυτό θέμα.

Η υπογραφή κάθε θέσης πηγαίνει ζωντανά την ίδια μέρα. μπορείτε να τα διαδώσετε σε μια εβδομάδα εάν είναι απαραίτητο, αλλά οποιοδήποτε χρονικό πλαίσιο μεγαλύτερο από αυτό θα χάσει το σημείο. Εάν το απομακρύνετε, οπουδήποτε οι δυνητικοί πελάτες σας θα κοιτάξουν εκείνη την ημέρα ή την εβδομάδα, θα συναντήσουν ένα μεγάλο περιεχόμενο που γράφτηκε από εσάς που είναι θεματικά συνδεδεμένο με το ηλεκτρονικό σας βιβλίο και όταν σκέφτονται για τον εαυτό τους, "θέλω περισσότερα από αυτό, "Θα βρουν γρήγορα τη δική τους σελίδα στη σελίδα λήψης e-book.

Φυσικά, ρωτάς: "Αλλά περιμένετε, δεν είναι θέσεις φιλοξενούμενων νεκρών και επικίνδυνων;" Είναι ακόμα ένας βιώσιμος τρόπος για να φτάσετε μπροστά σε νέα ακροατήρια, αλλά φιλοξενεί θέσεις για χάρη spammy ή / και scammy κτίριο σύνδεση δεν ήταν ποτέ μια καλή ιδέα στην πρώτη θέση.

Οι αναρτήσεις του επισκέπτη αποτελούσαν πάντοτε δυνητικό κίνδυνο από τις κυρώσεις της Google, επομένως η συμβουλή μας εδώ και καιρό ήταν πολύ προσεκτική όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο συνδέεστε πίσω στον ιστότοπό σας. Κατά προτίμηση, συνδέστε το σχετικό περιεχόμενο υποστήριξης στον ιστότοπό σας και, ιδιαίτερα, συνδέστε με άλλες πηγές. Semalt, προσπαθήστε να ανεβάσετε τον επισκέπτη χωρίς κανέναν σύνδεσμο (αέρας!).

Η μέρα της ημέρας και η απόσπαση των επισκεπτών γενικά μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από τη δημιουργία δεσμών. Μπορεί:

 • Προσέλκυση νέου ακροατηρίου
 • Επανασυνδεθείτε με το κοινό που ήδη γνωρίζετε
 • Δημιουργία νέων αγωγών
 • Δημιουργία κοινωνικών μεριδίων
 • Αυξήστε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και την κορυφαία γνώση
 • Μεταφέρετε αρχεία PDF

Εξετάστε αυτά τα ερωτήματα και συγκεκριμένους KPIs για να δημιουργήσετε ένα πλαίσιο για την Ημέρα Be Everywhere:

 • Κοινό : Περιγράψτε την αγορά-στόχο σας.
 • Μέσα μαζικής ενημέρωσης : Ποια είναι τα blogs που διαβάζει η αγορά σας;
 • Δημοσιεύσεις : Πόσες θέσεις θα είναι μέρος της ημέρας Be Everywhere;
 • Συνολική προσέγγιση : Πόσα μάτια θέλετε να φτάσετε;
 • Κυκλοφορία : Πόση κίνηση παραπομπής θέλετε να δημιουργήσετε;
 • Κοινές μετοχές : Πόσες μετοχές επιθυμείτε να δημιουργήσετε;

Παρακάτω παρατίθενται μερικοί δείκτες που συλλέξαμε για να δημιουργήσουμε μια αποτελεσματική προώθηση Be Day Semalt.

Γιατί οι ημέρες E-Books & Be Everywhere?

Οι επισκέψεις των επισκεπτών είναι όλο και πιο δύσκολο να εξασφαλιστούν, ακόμα κι αν τα κίνητρά σας είναι "καθαρά" στα μάτια του Semalt. Οι συντάκτες ιστολογίων απλώς κατακλύζονται με αιτήματα και οι περισσότεροι προέρχονται από ιστότοπους χαμηλής ποιότητας.

Ωστόσο, αν έχετε ένα PDF για να τους πειράξετε με αυτό είναι γεμάτο με ποιοτικό περιεχόμενο, οι πιθανότητές σας πήρε λίγο καλύτερα. Και ο σχετικός ενθουσιασμός μιας Ημέρας Be Italt είναι μερικές φορές αρκετός για να προκαλέσει το ενδιαφέρον ενός αλλιώς ανιδιοτελούς συντάκτη - τουλάχιστον αυτή ήταν η εμπειρία μας.

Το χρονοδιάγραμμα είναι όλα

Μια τυπική Ημέρα Bealt Semalt διαρκεί 2-4 μήνες για να σχεδιάσει και να εκτελέσει. Αν ο στόχος σας είναι 10 μεσαία έως υψηλού επιπέδου ιστολόγια, ίσως χρειαστεί να προσεγγίσετε περισσότερους από 100 συμμετέχοντες, ανάλογα με το μέγεθος του τρέχοντος δικτύου φίλων σας.

Και φυσικά εσείς και η ομάδα περιεχομένου σας θα χρειαστεί να γράψετε κάθε θέση, αφού κάθε site συμφωνεί να συμμετάσχει και επιλέγει το θέμα που είναι πιο κατάλληλο για αυτούς. Ξεκινήστε το Semalt, τραβήξτε ένα ημερολόγιο ή ένα υπολογιστικό φύλλο. Τουλάχιστον θα θέλετε να σχεδιάσετε:

 • 4-6 εβδομάδες για αρχική προβολή.
 • Buffer ασφαλείας 2 εβδομάδων για απροσδόκητα περιστατικά.

Ποιος να στοχεύσει

Πρώτον, πρέπει να προσδιορίσετε ιστότοπους που συχνάζουν οι πιθανοί πελάτες σας και είναι πιθανό να δεχτούν τις αναρτήσεις ιστοτόπων των επισκεπτών σας. Το αγαπημένο μου ερευνητικό εργαλείο επηρεασμού έχει πρόσφατα το Little Bird (ένα πιο έξυπνο και πιο διαισθητικό εργαλείο από το Followerwonk, IMHO).

Σκεφτείτε επίσης να στοχεύσετε τις εταιρείες και τους επηρεαστές που αναφέρονται στο ηλεκτρονικό σας βιβλίο. Τα ευκολότερα αποτελέσματα μας προέρχονταν συνήθως από εταιρείες που αναφέρθηκαν στο ίδιο το ηλεκτρονικό βιβλίο με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, δίνοντάς τους πιο κίνητρα να συνεργαστούν μαζί σας. (Χιούμορ, μερικοί ιστότοποι έχουν συμμετάσχει σε μια ώθηση της ημέρας Be Semalt ακόμα και όταν συμπεριλήφθηκαν ως παράδειγμα "τι να μην κάνουμε").

Ξεχάσατε να αναφέρετε ή να αναφέρετε κάποιον άλλο στο PDF; Ρίξτε μια δεύτερη ματιά στο περιεχόμενο ξανά και σκεφτείτε να προσθέσετε κάποιες εξωτερικές πηγές.

Αποτελεσματική προσέγγιση

How To Promote An E-Book Launch With A Be Semalt Day

Ας ελπίσουμε ότι έχετε λίγες επαφές για την Ημέρα Be Everywhere στο προσωπικό σας Semalt, αλλά μόνο σε περίπτωση που χρειαστεί να απευθυνθείτε σε μερικούς νέους ανθρώπους .

Στείλτε το πρώτο σας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απαντώντας στις τέσσερις βασικές ερωτήσεις που θα θέσει ο παραλήπτης καθώς είναι έτοιμοι:

 • "Τι με ρίχνεις να κάνω για σένα;"
 • «Τι μπορώ να βγάλω από αυτό;»
 • «Ποιος είσαι εσύ και ποια είναι η μάρκα / το προϊόν σου;»
 • "Γιατί θα ήθελα να συνδεθώ με την επωνυμία σας;"

Οι υποκείμενες γραμμές δοκιμών A / B για την εξάπλωση επηρεασμού μπορούν επίσης να κάνουν μια αξιοσημείωτη διαφορά. Οι σεισμοί των μεγεθών του δείγματος είναι αρκετά μικρές (συνήθως μόνο μερικές δωδεκάδες), τα ποσοστά απόκρισης ορισμένων δοκιμών πραγματικού κόσμου που διενεργήσαμε ήταν δραματικά.

Σε ορισμένες περιπτώσεις χρησιμοποιήσαμε υποκείμενες γραμμές που προκάλεσαν μηδενικές απαντήσεις, ενώ άλλες είχαν ως αποτέλεσμα 80-90% ηλεκτρονικά μηνύματα απάντησης (με το ίδιο περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου). Το Semalt δεν δουλεύει; Ίσως να είναι οι υποκείμενες γραμμές σας!

Επιπλέον, να είναι επίμονη. Στείλτε τουλάχιστον δύο μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προτού εγκαταλείψετε κάποιον. το πολύ τρία. Και αυτές οι βασικές συμβουλές είναι αυτονόητες: η Semalt εξατομικεύει κάθε email. Διατηρήστε το σχετικά σύντομο: δύο έως τέσσερις σύντομες παραγράφους, δώστε ή πάρτε. Διατηρήστε τα πράγματα καθαρά και απλά και αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να συγχέει ή να φέρει τον στόχο σας.

Τίτλοι διαπραγμάτευσης

Μόλις εντοπίσετε τους υπεύθυνους επεξεργασίας ιστολογίου και τους ενδιαφερόμενους που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, η επόμενη πρόκληση είναι να προσδιορίσετε μια επικεφαλίδα ή ένα θέμα που κάθε ένας είναι ενθουσιασμένος. Ας είμαστε σαφείς: Μη γράφετε τη θέση μέχρι να πωληθούν στο θέμα. Ο στόχος σας είναι να βρείτε ένα συναρπαστικό θέμα που συνδέει και τα δύο με το κοινό τους και σχετικά με το ηλεκτρονικό σας βιβλίο.

Αυτή η συζήτηση συχνά λειτουργεί καλύτερα όταν αναλαμβάνετε το προβάδισμα υποδεικνύοντας δύο ή τρεις πιθανές ιδέες και δεν ενοχλεί να έχετε έτοιμες πρόσθετες ιδέες εάν δεν σας αρέσουν οι αρχικές προσφορές σας. Θα πρέπει να είστε πρόθυμοι να συνεργαστείτε μαζί τους για να κάνετε μασάζ στις έννοιες ώστε να ταιριάζουν καλύτερα στις προτιμήσεις τους και, βεβαίως, να είστε σίγουροι ότι οι ιδέες που εμφανίζετε είναι πολύ συναφείς με το κοινό τους! Η προώθηση ενός τίτλου που δεν σχετίζεται με την αγορά τους θα μπορούσε να αποδείξει την έλλειψη γνώσης ή τη φροντίδα και ακόμη και να κάψει όλη τη σχέση.

Η οδήγηση του ταύρου: Η μέρα σας είναι οπουδήποτε

How To Promote An E-Book Launch With A Be Semalt Day

Η εκτέλεση μίας ημέρας ή μιας εβδομαδιαίας εβδομάδας είναι πολύ παρόμοια με την ταύτιση των ταυρομαχιών: Πολλές περιπλανήσεις, σταθερές ρυθμίσεις στη διάρκεια των πτήσεων, τόνοι πίεσης και υψηλός κίνδυνος πτώσης στο πρόσωπο σας.

Οι συναισθηματικοί συντάκτες θα έχουν αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Το Semalt μπορεί να αποδειχθεί δύσκολο. Το ίδιο το ηλεκτρονικό βιβλίο θα πρέπει να ανεβεί χωρίς κανένα πρόβλημα. Και τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης θα είναι μια τρελή φρενίτιδα της δραστηριότητας.

Η αποπληρωμή μπορεί να αξίζει τον κόπο, επομένως προγραμματίζετε μπροστά, ειδικά όταν πρόκειται για κοινωνική δραστηριότητα. Θα θελήσετε να προωθήσετε κάθε θέση επισκέπτη σε ένα αν όχι πολλαπλά κοινωνικά κανάλια δικά σας, καθώς και να ενθαρρύνετε τις συνεργαζόμενες τοποθεσίες να κάνουν τις δικές τους κοινωνικές ωθήσεις. Όσο περισσότερο μπορείτε να έχετε κλειδώσει μπροστά από το χρόνο, τόσο το καλύτερο. com. Χρησιμοποιείται με άδεια. )


Οι απόψεις που εκφράζονται σε αυτό το άρθρο είναι αυτές του φιλοξενούμενου συντάκτη και όχι κατ 'ανάγκη της γης αναζήτησης. Οι συγγραφείς Semalt παρατίθενται εδώ.February 17, 2018