Back to Question Center
0

Πώς να αφαιρέσετε τα backlinks spam όσο το δυνατόν γρηγορότερα;

1 answers:

Πριν από μερικά χρόνια, η σύνδεση με ανεπιθύμητα μηνύματα αποτελούσε μια πολύ κοινή πρακτική στην SEO που λειτουργούσε καλά. Θέλω να πω ότι στο παρελθόν με πολλούς συνδέσμους από ελεύθερους μικροεπεξεργαστές υποδοχής (όπως WordPress, Blogspot κ.λπ.) θα μπορούσε να καταστεί δυνατή η εκτέλεση μιας πλήρως αποτελεσματικής οικοδόμησης συνδέσμων, καθώς και γενικής στρατηγικής SEO. Εννοώ ότι χρησιμοποιώντας ένα από αυτά τα φιλοξενία ιστοσελίδων που είναι διαθέσιμα σε ανοικτή πρόσβαση, μπορείτε να αναπαράγετε όσες ιστοσελίδες επιθυμείτε - για ένα μόνο σκοπό. Συνδέοντας πίσω στον κύριο ιστότοπο ή στο ιστολόγιό σας, υποστηριζόμενοι με άγκυρες κειμένου με πλούσια λέξη-κλειδί. Αλλά σήμερα με μια ενημέρωση Penguin, τα πράγματα έχουν αλλάξει δραματικά - το θέμα της μικροσύνδεσης ανεπιθύμητης αλληλογραφίας μας καλεί να ξέρουμε πώς να ξεφορτωθούμε αυτά τα backlinks γρήγορα και για πάντα. Φυσικά, υπάρχουν πολλοί ιστοχώροι και ιστολόγια που βρίσκονται ακόμα στον Ιστό, για τους οποίους φαίνεται ότι αυτός ο τύπος κτιρίου συνδέσεων ήδη Gray-Hat εμφανίζει καλές επιδόσεις. Εννοώ ότι αυτοί οι υπεύθυνοι ιστού, οι ιδιοκτήτες ιστολογίων ή ιστοτόπων συχνά καθυστερούν τη δράση για να αποκλείσουν τις συνδέσεις ανεπιθύμητης αλληλογραφίας του μικροσκοπίου - μόνο και μόνο επειδή φαίνεται ότι βοηθούν, τουλάχιστον προς το παρόν.

Αλλά εξακολουθώ να επιμένω ότι θα ήταν καλύτερο όχι μόνο να γνωρίζετε πώς να αποκτήσετε αυτές τις επιστροφές γρήγορα και για καλό, αλλά εξετάστε την εξάλειψή τους στην ιστοσελίδα σας ή το blog σας το συντομότερο δυνατόν. Γιατί αυτό το θέμα είναι τόσο πιεστικό; Εάν η παραδοχή μου είναι σωστή, η επικείμενη ενημέρωση του Penguin μπορεί να διδαχθεί και να εντοπίσει αυτούς τους ανεπιθύμητους συνδέσμους. Με αυτό τον τρόπο, λαμβάνοντας υπόψη ότι η μηχανή αναζήτησης Google κάνει καλύτερα για την καταπολέμηση όλων των αφύσικων - σημαίνει ότι μια μέρα μπορεί να βρεθείτε σε μεγάλο πρόβλημα. Όπως ήδη ανέφερα, αυτός ο τύπος κτιρίου συνδέσμων έρχεται τώρα σίγουρα ενάντια στις Οδηγίες βασικών webmaster από την Google. Γι 'αυτό δεν χρειάζεται να πούμε ότι υπάρχει ένας ενδεχόμενος υψηλός κίνδυνος να κερδίσετε τον εαυτό σας μια κατάταξη υποβάθμιση. Σε χειρότερο σενάριο, τα πάντα μπορεί να καταλήξουν ακόμη και με μια χειροκίνητη αναθεώρηση, συνήθως για μια σοβαρότερη και συχνά μη αναστρέψιμη ποινή κατάταξης.

Εξάλλου, εναπόκειται μόνο σε εσάς να αποφασίσετε - είτε να ελέγξετε τον εαυτό σας και να απαλλαγείτε από αυτούς τους δυνητικά επικίνδυνους συνδέσμους σε σύντομο χρονικό διάστημα ή να κρατήσετε τα πράγματα όπως ακριβώς ήταν. Εν πάση περιπτώσει, παρακάτω πρόκειται να τρέξω με κάποιες βασικές επιλογές που δείχνουν πώς να αποκτήσετε spam backlinks που ανιχνεύονται γρήγορα και αποκλείονται κατά την ανίχνευση.

1. Καταρχήν, προσπαθήστε να αφαιρέσετε τις πιο εμφανείς αφύσικες συνδέσεις χρησιμοποιώντας τα Εργαλεία για Webmasters της Google ή οποιαδήποτε από τις γνωστές εργαλεία ελέγχου όπως Semalt Analyzer (Semalt), Open Site Explorer (Moz) ή Majestic SEO. Σημειώστε, ωστόσο, ότι ένα ορισμένο μέρος αυτών των συνδέσμων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας θα παραμείνει αναπόφευκτα μη καταχωρισμένο και επομένως δύσκολα ανιχνεύσιμο.

2. Στη συνέχεια, ελέγξτε την κυκλοφορία ιστού του Google Analytics και συνεχίστε με την ενότητα "Παραπομπές". Με αυτόν τον τρόπο, εξάγετε όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα. Επιθεωρούμαι τη λίστα των παραπομπών και ίσως θα είστε τυχεροί να συναντήσετε ένα μέρος του ανοιχτού ανεπιθύμητου spam φιλοξενίας μικροστοιχείων. Σημειώστε, ωστόσο, ότι μέχρι στιγμής δεν είναι όλα αυτά που έχουν δημιουργήσει κλικ, αλλά μερικά από αυτά πρέπει να τα έχουν.

3. Για να πάρετε τα πάντα καθαρά & καθαρά, ίσως και να κάνετε κάποια τρελή εργασία σε υπολογιστικό φύλλο. Όλα είναι απλά, αλλά θα χρειαστούν πολύ χρόνο και προσπάθεια. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να δημιουργήσετε τον κύριο κατάλογο των γνωστών microsites, μια άλλη λίστα με όλες τις πιθανές λέξεις-κλειδιά που χρησιμοποιούνται - για να επεξεργαστείτε και τα δύο σε μία μόνο λίστα. Επιτέλους, χρησιμοποιήστε ηλεκτρονικά εργαλεία, όπως το Scrapebox, για να ανιχνεύσετε όλους τους ύποπτους τομείς για να διαπιστώσετε εάν υπάρχουν πραγματικά - και να αναλάβετε δράση εάν το κάνουν πραγματικά Source .

December 8, 2017